Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Όταν το δημοσιοποιήσαμε το βράδυ της Κυριακής (21.29), κανείς δεν είχε πάρει «χαμπάρι» ποιο ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ είχαν προαποφασιστεί να παρουσιαστεί στη ΞάνθηΕΝΩ Ο ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ!-Τον γνωστό Μπουδούρ που «διέγραψαν» οι Οικοδόμοι γιατί «έβαλε» στο χέρι το ταμείο του Σωματείου για 1.000 Ευρώ, κατέβασαν στο ψηφοδέλτιο υποψήφιο βουλευτή κόντρα στον Τσετίν! «ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ» Ο ΚΑΠΖΑ, «ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ» Ο… ΤΣΕΤΙΝ! Έκοψαν από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. τον δημοσιογράφο της GUDEM Τζεμήλ Καπζά σαν «ανθέλληνα», ενώ είναι… «φιλέλληνας» ο Τσετίν!!! «Γελάει» και το «παρδαλό» κατσίκι με το ψηφοδέλτιο… ΝΙΚΗΣ (!) που κατεβάζει η Νέα Δημοκρατία στη Ξάνθη!!! Η κατάσταση μόνο την Ιστορική παράταξη του Γκαλέτζη, του Βιδάλη και του Αείμνηστου Βλασιάδη δεν «θυμίζει» που ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, με τους αγωνιστές και τη βάση που διέθετε, πάντα ήταν «πάνω» από το ΠΑΣΟΚ…! Και είχε τον «τσαμπουκά» να επιβάλει με το όποιο κόστος την άποψη και θέση της… Όλα ξεκίνησαν όταν με έγκυρες πληροφορίες από την Αθήνα, ενημερώσαμε από το blog του «Μ» και το Xanthi channel ότι, «το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης έκλεισε με τους: Φίλιππα Τσαλίδη, Γεωργία Ανδρέου, Κοντό Αλέκο, Μπουδουρ».
Μαχητής

Αν γινόταν σήμερα δημοτικές εκλογές, ο Μιχάλης Στυλιανίδης και ο συνδυασμός του θα έπαιρναν την θέση… του Νίκου Ανταμπούφη στο δημοτικό συμβούλιο! Το μεγαλύτερο έργο όλων των εποχών με την ταλαιπωρία που υφίσταται καθημερινά ο πολίτης, τείνει να γίνει ο μεγαλύτερος εφιάλτης του και εκ των πραγμάτων ο πολιτικός «τάφος» της σημερινής δημοτικής αρχής! Χθες, εντελώς απροειδοποίητα, έκλεισαν εντελώς την πρόσβαση στην κεντρική πλατεία από την 28ης Οκτωβρίου και την Μ. Βόγδου και οι λιγοστοί δημοτικοί αστυνομικοί που βρέθηκαν στον χώρο, δεν ήταν για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία και να απολογηθούν στους δημότες, αλλά για να… κόψουν περισσότερες κλήσεις στα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα! Η οδός Ηρώων, είναι μόνιμα φρακαρισμένη και φυσικά τα… μπινελίκια που ρίχνουν οι οδηγοί δεν περιγράφονται! Κανένας συντονισμός, καμία ενημέρωση του δημότη, λες και… πέρα βρέχει!
Θράκη

Η αλήθεια είναι ότι, ο Πρωθυπουργός για άλλη μία φορά απεδείχθη «σφίγγα», δεν έκανε το χατίρι των δημοσιογράφων στο θέμα αυτό και σε σχετική ερώτηση, να απαντήσει ευθέως… Περιορίστηκε μόνο να πει πως, «όσοι πλήγωσαν την παράταξη θα πρέπει να αναλάβουν και τις ευθύνες τους» και για τα ονόματα υποψηφίων βουλευτών, είπε πως θα ανακοινωθούν εγκαίρως, στην ώρα τους…
Αδέσμευτη

Αχός βαρύς ακούγεται…και τρεις τουφεκιές έπεσαν στη ΝΟΔΕ Ξάνθης: Στάμος Τριμίντζιος, Νίκος Λεοντής και Πελαγία Βώβου δεν κατέθεσαν υποψηφιότητες όταν κλήθηκαν από την ΝΟΔΕ. Έτσι το διαθέσιμο δυναμικό (μέχρι τη στιγμή που γράφεται το ρεπορτάζ) είναι: Κώστας Ζαγναφέρης, Πάνος Παπαδόπουλος και Γεωργία Ανδρέου. Η υποψηφιότητα του κ. Κοντού είναι …ελέω Καραμανλή όπως και οι υπόλοιπες τελικά, η δε του κ. Τσαλίδη πιθανολογείται ότι κατατέθηκε κεντρικά όμως ακόμη ο κ. Τσαλίδης δεν παραιτήθηκε της θέσης του ως γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας έχοντας ακόμη το περιθώριο μέχρι το αργότερο στις 15 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με το σχετικό προεδρικό διάταγμα. Στο μεταξύ όπως μαθαίνουμε… Κυριακή κοντή γιορτή για τα ψηφοδέλτια αφού αναμένεται να κατατεθούν το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής.
Εμπρός

Με την συμπληρωματική του απόφαση (ΦΕΚ 1832/3.9.2009) ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για τα Μέσα Ενημέρωσης κος Κώστας Γκιουλέκας αποκατέστησε την κατάφορη, άδικη και νομικά αίολη προγενέστερη απόφαση του (κύρια ευθύνη είχαν υπηρεσιακοί παράγοντες) για την παράληψη του ΑΚΡΙΤΑ από τους πίνακες των νομίμως κυκλοφορούσων εφημερίδων.
Ακρίτας

Σχετικά Άρθρα