Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Πρωτοσέλιδο» έγινε ο Κώστας Ζαγναφέρης στη zougla.gr που βγήκε με το ρεπορτάζ για το: «Ολονύχτιο θρίλερ στον Νομό Ξάνθης με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Πολιτευτής του κόμματος αποφάσισε τελευταία στιγμή να αποχωρήσει από το ψηφοδέλτιο του νομού, αντιδρώντας στην επιλογή του Κώστα Καραμανλή να «κατεβάσει» και πάλι τον Αλέξανδρο Κοντό.Καταγγέλλοντας -εμμέσως πλην σαφώς- τον Αλέξανδρο Κοντό, τον “Βατοπεδινό” που διεσώθη και συμπεριελήφθη στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, ο μέχρι χθες υποψήφιος του κόμματος στον Νομό Ξάνθης, Κώστας Ζαγναφέρης, αρνήθηκε να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο.«Θεωρούσα ότι θα μπορούσε και η Ξάνθη να έχει ένα καθαρό ψηφοδέλτιο. Είχα ενημερώσει. Κάποια πράγματα που ζήτησα δεν εισακούστηκαν», δήλωσε -μεταξύ άλλων- αποκλειστικά στη zougla.gr.
Αδέσμευτη

Στην Ελβετία της οικονομικής ανάπτυξης, της ευημερίας, της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πρόκειται να γίνει δημοψήφισμα προσεχώς, για το αν συμφωνούν οι πολίτες στην δημιουργία νέων μουσουλμανικών τεμενών. Και αυτό, γιατί εκτιμάται, πως με την κατασκευή τους ενδέχεται να αλλάξει η φυσιογνωμία της χώρας και να δοθεί μια εσφαλμένη εικόνα προς τα έξω! Και όλα αυτά στο κέντρο της Ευρώπης, από εκείνους που τολμούν να επικρίνουν την χώρα μας σε θέματα σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και διαφορετικότητας στην θρησκεία.
Θράκη

Το θέμα ξεκίνησε μετά από καταγγελία του Νομάρχη Ξάνθης Γιώργου Παυλίδη το 2007 και είχε οδηγήσει στην παραίτηση του τότε Προέδρου της Υγιειονομικής Επιτροπής κ. Φιλίππου.«ΦΑΓΩΜΑ» ΠΕΤΡΟΥ ΠΕΤΡΟΥ! Σε… λάθος αποδίδει τον «αποκεφαλισμό» του ο Πέτρου, αλλά από 5/10 με αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Ξάνθης τον γιατρό κ. Χατζηαποστόλου… έρχεται νέο «τσουνάμι»! Σε μια νέα μεγάλη αποκάλυψη που αφορά τις περιόδους Αντωνακάκη-Πέτρου στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, θα προβεί σύντομα στο «Μ», αφού λόγω της προεκλογικής περιόδου, δεν θέλουμε να μας εμφανίσουν ορισμένοι ότι….επιχειρούμε να κάνουμε αντιπολίτευση την…Νέα Δημοκρατία και προσωπικά τον Κοντό, αφού δικές του «επιλογές» και οι φίλοι είναι αυτοί που χρεώνονται δυστυχώς και αυτήν την ιστορία. Μαχητής

Η Δράση Ενημέρωσης Saferinternet.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου πραγματοποίησε διαδικτυακή έρευνα για να συγκεντρώσει τις απόψεις των Ελλήνων εκπαιδευτικών αναφορικά με τη διδασκαλία της ασφαλούς χρήσης του Διαδικτύου στα σχολεία. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε την περίοδο Ιουνίου – Αυγούστου 2009 σε κλειστή λίστα εκπαιδευτικών ύστερα από πρόσκληση που απεστάλη με την πολύτιμη συμβολή και συνεργασία του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου «Sch.gr».
Αγώνας

Ελπιδοφόρο και αισιόδοξο, χαρακτηρίζει το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Ξάνθης, καθώς ο Νομός, όπως είπε η κ. Στυλιανίδου στην ραδιοφωνική εκπομπή “Σχολιάζοντας την καθημερινότητα”, είχε την πλήρη στήριξη του Υπουργείου Παιδείας ώστε να μην έχει κενά.
“Μικροελλείψεις έχουμε γιατί καθυστέρησαν οι προσλήψεις κάποιων ειδικοτήτων λόγω της προκήρυξης των εκλογών και το γεγονός πως το Υπουργείο ήταν αναγκασμένο να προβεί σε προσλήψεις συγκεκριμένων ειδικοτήτων. Αναμένουμε όμως μια εξαίρεση όσον αφορά το Υπουργείο και τις προσλήψεις δια των υπηρεσιακών συμβουλίων, προκειμένου να καλύψουμε τα πάντα.”, δήλωσε κατηγορηματικά η κ. Στυλιανίδου.
Ακρίτας

Το έλα να δεις στο κέντρο της Ξάνθης
Άμεσες παρεμβάσεις και δημιουργία χώρων στάθμευσης ζητούν από τον Δήμο ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης, Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ και Πρόεδρος των ΤΑΞΙ.
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα