Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Η γνωστή δικηγόρος Λίτσα Μιχαηλίδου κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το γυναικείο πρόσωπο που θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. για το Νομό Ξάνθης. Αν βέβαια συμβεί αυτό, τότε οριστικά κόβεται για δεύτερη φορά ο δικηγόρος Γιώργος Χουλιάρας, ενώ παράλληλα μένει εκτός και ο γιατρός Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος. Η γνωστή δικηγόρος κατέθεσε μάλιστα το Σάββατο και σχετική αίτηση υποψηφιότητας, δημοσιοποιώντας και τις πολιτικές της προθέσεις με γραπτή δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα.
Αδέσμευτη

«Μουδιασμένος» ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας στη Ξάνθη, ενώ ο Σγουρίδης ελπίζει «στη δεξαμενή» των «γαλάζιων» διαπλεκόμενων για πολιτικά προσωπικά οφέληΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Φ. Τσαλίδης, Πάνος Παπαδόπουλος, Κώστας Ζαγναφέρης, Γ. Ανδρέου για τις 2-3 θέσεις στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Ν. Ξάνθης! ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Καρατζαφέρης «αθώωσε» τον Ρουσόπουλο στην Εξεταστική Επιτροπή! Να μας πει την θέση του ΛΑ.Ο.Σ. για τους «Βατοπεδινούς» σύμφωνα με το ΠΟΡΙΣΜΑ και πως απόχτησε τόσα ακίνητα με ένα κανάλι! «Παίζει» εκ του ασφαλούς υποψήφιος στη Θράκη, ήταν και παραμένει «δεκανίκι» του ΠΑΣΟΚ… Κρίμα! «Μουδιασμένος» παραμένει ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας στη Ξάνθη, καθώς οι εξελίξεις πλέον «τρέχουν» και το ψηφοδέλτιο ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί, αφού σήμερα συνεδριάζει τελικά το πολιτικό συμβούλιο για να αποφασίσει. Την ίδια ώρα, συνεχίζεται το «θρίλερ με τον Κοντό» και την συμμετοχή του ή όχι στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης, αφού κοινή παραδοχή είναι πως «το «τελείωμα» του Δούκα, «δείχνει» τον ίδιο δρόμο και για τους Μπασιάκο και Δούκα. Την «εκκρεμότητα» αυτή σπεύδει πολιτικά να επωφεληθεί ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Σγουρίδης ο οποίος ελπίζει «στη δεξαμενή» των «γαλάζιων» διαπλεκόμενων για πολιτικά προσωπικά οφέλη και όπως φημολογείται, έχει την «υπόσχεση» πολλών τέτοιων στελεχών ότι θα τον… στηρίξουν, προκειμένου να έχουν «πρόσβαση» σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις εκλογές και κάνει αυτοδύναμη Κυβέρνηση.
Μαχητής

Ο γνωστός πολιτευτής της Ν.Δ. Ορχάν Χατζηιμπράμ, κλήθηκε χθες στον ραδιοφωνικό «αέρα», να σχολιάσει τα προεκλογικά δρώμενα και ιδιαίτερα την προεκλογική πορεία της Ν.Δ. Εμφανίστηκε από την μία ως υπέρμαχος της πολιτικής Καραμανλή πλην λάβρος κατά των τοπικών γαλάζιων στελεχών.
Θράκη

Υπό αυστηρή απολύμανση και αποστείρωση τίθενται οι μαθητές όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης της χώρας με το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου! Ήδη με εγκυκλίους που έχουν αποσταλεί από το υπουργείο Παιδείας προς τους εκπαιδευτικούς από τις 28 Αυγούστου δίνονται λεπτομερείς οδηγίες για την εφαρμογή μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς της νέας γρίπης καθιστώντας υπεύθυνους για τον έλεγχο τήρησης των μέτρων τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς και τις 3μελείς επιτροπές που θα συσταθούν για το σκοπό αυτό.
Εμπρός

Ικανοποιεί το “περί δικαίου αίσθημα” αφήνοντας έκθετες για άλλη μια φορά αυτές τις φωνές που μήνες τώρα προσπαθούν να συνδέσουν τον πολιτικό βίο του Αλέκου Κοντού, στο “μέγα θέμα” των διεκδικήσεων της λιμνοθάλασσας Βιστωνίδα με χιλιάδες στρέμματα καλλιεργήσιμης γης, μερίδας κληρικών από την Μονή Βατοπεδίου.
Ακρίτας

Σχετικά Άρθρα