Γενική

Με το μάτι από την κερκίδα

Θα τρελαθούμε τελικά με την Skoda ρε παιδιά. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ τον ποδοσφαιριστή Θόδωρο Βασιλακάκη.
****
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις λέγοντας ότι «Η SKODA ΞΑΝΘΗ είναι μια από τις σταθερές δυνάμεις του Ελληνικού ποδοσφαίρου και αποτελεί μια πρόκληση για όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Χαίρομαι που θα γίνω μέλος της και θα προσπαθήσω να δικαιώσω τους ανθρώπους που συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή. Είμαι ανυπόμονος να πάρω μέρος στις υποχρεώσεις της ομάδας μου και να συνεργαστώ με τον Βολφγκανγκ Βολφ».
****
Ο Βολφ έλεγε την περασμένη Πέμπτη ότι το ρόστερ της ομάδας έχει κλείσει και ότι δεν πρόκειται να γίνει άλλη μεταγραφή. Ήταν μάλιστα κατηγορηματικός απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων ότι δεν χρειάζεται άλλον παίκτη. «Έχουμε 33» είπε.
****
Από τώρα και στο εξής λοιπόν κ. Βόλφ έχουμε 34!!! Και ή εσύ μας «δούλευες» στην συνέντευξη τύπου και μας είπες ότι δεν θα πάρεις άλλον παίκτη ή η ομάδα σε «δουλεύει» λέγοντάς σου ότι δεν θα πάρει άλλο παίχτη αλλά τελικά πήρε!!!
****
Στον αγωνιστικό τομέα αυτήν την εβδομάδα έχουμε διακοπή και μετά πάμε στην Κρήτη για αγώνα με τον Εργοτέλη. Το μεθεπόμενο ματς είναι στις 20 Σεπτεμβρίου στα Πηγάδια με αντίπαλο τον γείτονα Πανθρακικό.
****
Αχ πάμε πάλι στον αγώνα με τον ΠΑΟ όπου η Ξάνθη έπαιξε πολύ καλή άμυνα, όπως πιθανόν θα ήθελε ο Βόλφ μέχρι το 39. Πίεζε συνέχεια όμως ο Παναθηναϊκός και λογικό ήταν να δεχθούμε γκολ. Επιθέσεις να κάνουμε, ούτε για δείγμα!!!
****
Από στημένη φάση στο 40 ο Κατσουράνης έκανε το γκόλ. Από κόρνερ πήρε την κεφαλιά και σκόραρε για πρώτη φορά με την φανέλα του ΠΑΟ. Το κόρνερ ήταν καλοχτυπημένο αλλά την μοναδική στιγμή που ο Γκσπούρνιγκ ήταν εκτός θέσης την εκμεταλλεύθηκε ο ΠΑΟ και σημείωσε το γκόλ.
****
Το δυστύχημα για την ομάδα μας που γενικά μας έχει συνηθίσει να μην έχει φιλάθλους; Ούτε 15 άτομα δεν ενδιαφέρθηκαν από τους φιλάθλους να ακολουθήσουν τους XanthiFans, στο Μαρούσι και έτσι ακυρώθηκε η εκδρομή στην Αθήνα.
****
Αλλά τι να πήγαιναν να δουν αφού ούτε στην επαναφορά η Ξάνθη δεν μπόρεσε να βγει μπροστά και να κάνει μια ευκαιρία. Τσάμπα θα πήγαιναν δηλαδή μέχρι την Αθήνα, τσάμπα ταλαιπωρία.
****
Για την ιστορία να πούμε ότι στα μεταξύ μας παιχνίδια 20 ο ΠΑΟ είχε 18 νίκες επί της Ξάνθης και με την προχθεσινή 19. Ενώ το πρώτο παιχνίδι έγινε το 89 και έληξε 3- 1 υπέρ του ΠΑΟ. Σε γενικές γραμμές και η διαιτησία μας έπαιξε καλά, με λίγα λάθη στους βοηθούς.
****
Τα παράπονα για τους διαιτητές από τους Ξανθιώτες δεν έπρεπε να ακουστούν. Αφού δεν είχαμε ομάδα. Που είναι ο Μαρτσελίνιο; Που είναι οι αλλαγές στο ημίχρονο; Ο ΠΑΟ συνέχιζε να πιέζει και η Ξάνθη συνέχισε να κλείνεται πίσω. Λες και θα άλλαζε τίποτε αν ήταν 2- 0;
****
Ο πιο πολύτιμος παίκτης της ομάδας μας στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν αναμφισβήτητα ο Γκσπούρνιγκ που απέκρουσε στο 61 κεφαλιά του Σαλπιγκίδη. Ενώ στο τελευταίο 10λεπτο έσωσε την εστία μας από 3 σίγουρα γκόλ.

Σχετικά Άρθρα