Γενική

Εντυπωσιακή η έναρξη με τα βεγγαλικά

Στις 20:45 το βράδυ της Κυριακής, όπως ακριβώς όριζε το πρόγραμμα, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης, κήρυξε την επίσημη έναρξη των γιορτών παλιάς πόλης, στο κέντρο αυτής, στην πλατεία Μητροπόλεως. Στην έναρξη παραβρέθηκε σύσσωμη η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του Νομού Ξάνθης, καθώς και πλήθος κόσμου. Στην επίσημη έναρξη των γιορτών, παραβρέθηκε και ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ενώ την αξιωματική αντιπολίτευση εκπροσώπησε ο Βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Σγουρίδης.
Ο Δήμαρχος Ξάνθης πάνω από τη σκηνή, μπροστά στην Μητρόπολη, αναφέρθηκε στο θεσμό των γιορτών παλιάς πόλης, οι οποίες φέτος διοργανώνονται για 19 η χρονιά και μάλιστα σε μια περίοδο παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Στυλιανίδης.
«Παρόλο που βρισκόμαστε εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης, εμείς αποφασίσαμε όχι μόνο να κάνουμε τις γιορτές παλιάς πόλης, αλλά και να τις ενισχύσουμε», ανέφερε συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Ξάνθης.
Μετά το πέρας των χαιρετισμών του Δημάρχου Ξάνθης και του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, ακολούθησε η συναυλία του Δημήτρη Παπαδημητρίου και της Φωτεινής Δάρα, οι οποίοι καθήλωσαν το κοινό με τις μουσικές τους ικανότητες.

Σχετικά Άρθρα