Γενική

«Η δική μου καριέρα είναι στις καρδιές του κόσμου»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε η Άννα Βίσση στα ΜΜΕ πριν την μεγάλη συναυλία της

Σε γνωστή καφετέρια της Ξάνθης, παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση, το μεσημέρι της Τετάρτης. Η σταρ της Pop σκηνής, έκλεψε τις καρδιές των παραβρισκόμενων, από τη στιγμή ακόμα, που κατέβηκε από το αυτοκίνητο, που τη μετέφερε στο σημείο της συνέντευξης. Αγαπητή, προσιτή και άκρως συμπαθητική, αλλά με τον «αέρα» της σταρ, η Άννα Βίσση μίλησε εφ όλης της ύλης, τόσο για την παρουσία της Ξάνθη, όσο και για προσωπικά της θέματα.
Η πρώτη της έκφραση: «μετανιώνω που δεν ήρθα άλλες χρονιές στις Γιορτές Παλιάς Πόλης», ενθουσίασε το κοινό, φέρνοντάς την ακόμα πιο κοντά στον κόσμο. Καθ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, η Άννα Βίσση χαρακτηρίζονταν από ιδιαίτερη απλότητα και άνεση, κάνοντας τους παραβρισκόμενους να την αισθάνονται σαν έναν άνθρωπο της διπλανής πόρτας.
Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, αναφερόμενη στον κόσμο της Ξάνθης, μίλησε για ένα θαυμάσιο περιβάλλον διαβίωσης, με πολλή μουσική, λέγοντας ότι είναι πραγματικά τιμή της, που βρίσκεται στην πόλη μας.
Άννα Βίσση: «Τυχαίος καλλιτέχνης είναι αυτός με ένα ή δύο χρόνια καριέρα»
Η Ελληνίδα σταρ στη συνέντευξή της, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο γράμμα του υιού Χατζηδάκι.
«Η δική μου καριέρα, είναι στις καρδιές του κόσμου και όχι στις πωλήσεις των δίσκων. Ένας τυχαίος καλλιτέχνης, μπορεί να θεωρηθεί αυτός που βρίσκεται στα μουσικά δρώμενα ένα ή δύο χρόνια. Τριάντα έξι χρόνια είναι πάρα πολλά», είπε η Άννα Βίσση, δίνοντας έτσι και μια απάντηση.
Ο κόσμος που βρέθηκε στο χώρο της συνέντευξης, με κάποιους μάλιστα να έχουν έρθει και από γειτονικές πόλεις, δε σταμάτησε να τη βγάζει φωτογραφίες. Στο τέλος της συνέντευξης η ίδια η τραγουδίστρια μοίρασε αυτόγραφα σε όλους τους παραβρισκόμενους.

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα