Γενική

Έτοιμη για την πρεμιέρα

Με σκόρερ του Μαρσελίνιο, Μάνδαλο και Σουάνη

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έδωσε η SKODA ΞΑΝΘΗ αντιμετωπίζοντας τον Πανσερραικό στο SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA. Μια αναμέτρηση που αποτέλεσε το τελικό τεστ για το συγκρότημα του Βολφγκανγκ Βολφ καθώς το Σάββατο 22 Αυγούστου υπάρχει η πρεμιέρα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα.
Στο πρώτο ημίχρονο ο φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερη ουσία στο παιχνίδι τους και κατάφεραν να κερδίσουν τις μονομαχίες με αποτέλεσμα να έχουν την κατοχή της μπάλας και να πάρουν το προβάδισμα στο 38 ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Γεωργιάδη. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος ο Γερμανός τεχνικός και οι συνεργάτες του προχώρησαν σε αλλαγές και αυτό έδωσε διαφορετική πνοή στην SKODA ΞΑΝΘΗ που μετέτρεψε το 0- 1 σε 2- 1 μέσα σε 3 λεπτά. Την ισοφάριση πέτυχε ο Μαρσελίνιο στο 70 ο λεπτό με φοβερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και το 2- 1 πέτυχε ο Μάνδαλος στο 73 ο λεπτό με σπουδαία ατομική προσπάθεια.
Το τελικό 3- 1 διαμόρφωσε ο Δημήτρης Σουάνης στο 85 ο λεπτό με κεφαλιά ενώ είχε προηγηθεί κεφαλιά του Μαρσελίνιο στο δοκάρι του Πανσερραικού.
SKODA ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνιγκ (46 Λυμπερόπουλος), Παπαδημητρίου (46 Κομεσίδης), Βάλλας (76 Σταθάκης 84 Ριζογιάννης), Κωστούλας, Τζιωρτζόπουλος (65 Τζάκι), Κιντάνα (65 Μάνδαλος), Στρμπα (46 Ταιντέρ), Φλίσκας (46 Αμπένα), Αλ Σαίφι (46 Λουτσιάνο), Πόι (65 Σουάνης), Στίβαρ (46 Μαρσελίνιο).
Πανσερραικός: Κυριακίδης, Καλί, Κάστρο, Παπάζογλου Σκάγλια, Γαλανόπουλος, Τάντιτς, Ρούτσης Κωνσταντινίδης, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Βαλσαμάκης, Ανάκογλου, Σικαλόπουλος Κοντός, Παπαδόπουλος, Παγώνης, Όγιος, Γκούρτσας, Σεγκιρί.

Σχετικά Άρθρα