Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Ακούμε τελευταία (και στο παρελθόν) για αδιαφανείς διαδικασίες που ακολουθούνται σε δήμους, για διαπλοκές δημάρχων με εργολάβους, για απευθείας αναθέσεις κλπ και αυτό ακούγεται για το σύνολο σχεδόν των δήμων και όχι μόνο του νομού μας… Συνήθως αυτό καταγγέλλεται από τους αντιπολιτευόμενους, αλλά, τι σύμπτωση, όταν οι αντιπολιτεύσεις πάρουν τις δημαρχίες, για τα ίδια ακριβώς σκάνδαλα κατηγορούνται στην συνέχεια κι αυτές! Τι σημαίνει αυτό; Ότι η κουτάλα της εξουσίας δεν περιέχει μόνο δόξα και πρωτόκολλα… Και δεν το λέμε εμείς αυτό, το λένε οι ίδιοι οι αυτοδιοικητικοί όταν βρίσκονται στην αντιπολίτευση. Γιατί όταν «καταλάβουν» τους δήμους τα ξεχνάνε!
Θράκη

Όταν ο Γκορόγιας το αποκάλυψε από την εκπομπή του και ο Σταύρος Καρυπίδης στη συνέχεια το δημοσίευσε μαζί με το τρακτέρ στο έντυπό του, είπα μέσα μου… «ψέματα» είναι!!! Θεωρώντας ότι ο Χατζηευαγγέλου ήθελε να ρίξει ΛΑΣΠΗ στον ΑΓΩΝΙΣΤΗ της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Πραφτσιώτη (έτσι πίστευα…) προκειμένου να τον πλήξουν στη κοινωνία των Μαγγάνων και του Δήμου Τοπείρου! Μετά λοιπόν από αρκετά χρόνια, οφείλω να ζητήσω ΣΥΓΝΩΜΗ κι από τους δύο… Κι από τον Καρυπίδη κι από τον Γκορόγια, γιατί με ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ τότε οι Αλέκος Κυριακίδης και Νίκος Πραφτσιώτης (Πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΣΕΚΕΠ), λέγοντάς μου ότι, «ήταν όλα ψεύδη και συκοφαντίες»…Τελικά επρόκειτο πράγματι για ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ο σύμβουλος του Χατζηευαγγέλου κύριος Βαρελάς το είπε στον Γκορόγια και σήμερα που το τσέκαρα αποκαθιστώ την αλήθεια…Πράγματι ο τότε αντιπρόεδρος της ΣΕΠΕΚ κ. Πραφτσιώτης, πήρε το τρακτέρ της ΣΕΠΕΚ και πήγε να οργώσει τα 40 περίπου στρέμματα του γιου του!!!
Μαχητής

Από την άλλη μεριά, θα πρέπει και ο κος Μακρίδης, αλλά και οι συν αυτόν, να καταλάβουν ότι, βρίσκονται σε μία ομάδα, δουλεύουν συλλογικά και η ομάδα αυτή διαθέτει έναν επικεφαλής. Στην προκειμένη περίπτωση η ομάδα αυτή είναι ο συνδυασμός «ΕΔΟ», τον οποίο και οφείλουν να διαφυλάξουν ως κόρη οφθαλμού, όσοι συμμετέχουν σε αυτόν και επικεφαλής αυτού του συνδυασμού είναι ο Γιώργος Παυλακάκης, είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει!!!
Αδέσμευτη

Συμπαθής ως συγγραφέας παιδικών μυθιστορημάτων, συμπαθέστερος ως μουσικός παραγωγός (μην ξεχνάμε, ότι δική του «ανακάλυψη» ήταν το ταλέντο του κ. Μαζωνάκη στο χώρο του πενταγράμμου…) «αντιπαθής», λόγω ρόλου, στο Talent show, όπου πρωταγωνιστούσε ως κριτής, όμως ως διοργανωτής του «Χατζιδάκειου» φεστιβάλ, μάλλον «λίγος» μας φαίνεται ο κ. Μουρατίδης… Πόσο μάλλον όταν η επιλογή αυτή έγινε χωρίς να υπάρξει καν δεύτερη, όπως ομολόγησε και ο ίδιος ο «μπαλαδόρος», κ. Θεοδωρίδης στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Στέγης Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης… – Προσωπικές επιλογές φίλε Τάσο, προσωπικό και το τίμημα τους…
Εμπρός

Συνεχίζουν να κοιμούνται χωρίς να πληρώνουν ξενοδοχείο, όλοι αυτοί που διαμαρτύρονταν για την δημιουργία του Εμπορικού Κέντρου της Αθωνικής στην Λεύκη και με πλήρη απάθεια αντιμετωπίζουν τόσο την δημιουργία εμπορικού κέντρου στον Δήμο Βιστωνίδας, όσο και με την δημιουργία επίσης Εμπορικού Κέντρου στον Ίασμο. Δυστυχώς κάποιοι στην περιοχή μας δεν πρόκειται να μάθουν από λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν και οδήγησαν την περιοχή μας σε μαρασμό.
Ο Νομός Ξάνθης πλέον επιεικώς μπορούμε να πούμε πως βρίσκεται σε δίάλυση από αναπτυξιακής πλευράς, αφού εκτός από ορισμένους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπάρχουν και άνθρωποι ενασχολούμενοι με τα κοινά, που θέλουν να οδηγήσουν την Ξάνθη από τον μαρασμό στον πάτο. Ξέρω πως με αυτά που γράφω κάποιοι θα δυσαρεστηθούν, αλλά καλό θα είναι πρώτα να μαζέψουν όλους αυτούς που καταστρέφουν την Ξάνθη και μετά να διαμαρτυρηθούν για τα όσα σήμερα ή κατά καιρούς γράφω, γιατί κύριοι δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για ανάπτυξη στην Ξάνθη, όταν υπάρχουν αιρετοί τις τοπικής αυτοδιοίκησης οι οποίοι στον βωμό της μικροπολιτικής και της εξυπηρέτησης ορισμένων ανθρώπων, να εκμεταλλεύονται καταστάσεις, να βάζουν φραγμούς στην ανάπτυξη της περιοχής μας τόσο σε τοπικό όσο και σε Νομαρχιακό επίπεδο.
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα