Γενική

Κλείνει το ραδιόφωνο του Συλλόγου Σαρακατσάνων Ξάνθης

Διαμαρτυρία προς το ΕΣΡ για αποστολή εγγράφων σε λάθος παραλήπτη
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σαρακατσάνων Ξάνθης ανακοινώνει σε όλους τους Ξανθιώτες και σε όλους τους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού 103 FΜ που διατηρεί ο Σύλλογός με κανονική άδεια λειτουργίας από το 1999 ότι: «Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο που παραλάβαμε την Πέμπτη 4- 6- 09, του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης πρέπει να κλείσουμε το ραδιοφωνικό σταθμό μας.
Πρέπει να κλείσουμε το ραδιοφωνικό σταθμό του Συλλόγου γιατί δεν ανταποκριθήκαμε σε δυο έγγραφα που μας έστειλε το Ε.Σ.Ρ.: το ένα πέρυσι το Μάιο και το άλλο φέτος το Φεβρουάριο. Δυστυχώς αυτά τα έγγραφα δεν στάλθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου μας και στο φαξ 2541084744 που έχει ο Σύλλογός μας, αλλά σε κάποιο άλλο που ο παραλήπτης του είτε από άγνοια είτε εσκεμμένα δεν μας μετέφερε τα παραπάνω έγγραφα και έτσι βρισκόμαστε στη δεινή θέση.
Γίνονται ενέργειες από το Δ.Σ. του Συλλόγου Σαρακατσάνων Ξάνθης προς το Ε.Σ.Ρ. να επανεξεταστεί το θέμα να συνεχίσει ο 103 FΜ να εκπέμπει και φυσικά να βρεθεί ο παραλήπτης των παραπάνω εγγράφων και να απολογηθεί στο Δ. Σ. του Συλλόγου Σαρακατσάνων και σε όλους τους ακροατές του ρ/σταθμού μας.
Αναρωτιόμαστε, όπως όλοι οι ακροατές του 103 FΜ, ποιοι είναι αυτοί που άθελα τους ή εσκεμμένα κάνουν ενέργειες, και δυο χρόνια, για να κλείσει ο ραδιοφωνικός σταθμός 103 F Μ, που 24 ώρες το 24ωρο εκπέμπει δημοτικά τραγούδια…

Σχετικά Άρθρα