Γενική

Η Ατζέντα της Εβδομάδας

Πέμπτη 11 Ιουνίου
Γιορτάζουν: ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ΛΟΥΚΑΣ

9:30 Αυλή 12 ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης- Μαραθώνας 2
Εκδήλωση πλημμυρισμένη από Θέατρο, Χορό, Μουσική και Τραγούδι οι Μαθητές του 12 ου Δημοτικού Σχολείου Ξανθής Αποχαιρετούν την Σχολική Χρονιά 2008 2009.
Θεατρικό «ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ!» Ένα Δημοτικό Σχολείο της Πόλης…Ένα γραφείο εκπαιδευτικών…Μια Διευθύντρια που δεν χαμογελάει συχνά.. Δάσκαλοι και Δασκάλες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης…και Μαθητές…Άλλοι απλώς άτακτοι άλλοι σκανταλιάρηδες και κάποιοι με έξυπνο χιούμορ και μυαλό ξυράφι… Που θα διασταυρωθούν όλοι αυτό! ; Μα ..Φυσικά στο γραφείο .Άλλωστε όλοι λίγο πολύ δεν έχουμε πέραση από εκεί Ο Δ/ντής του Σχολείου Σάββας Μελισσόπουλος

Παρασκευή 12 Ιουνίου
Γιορτάζει ο Ονούφριος

Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης 19:00 Παιδική Πολιτεία Βρεφικός Παιδικός Σταθμός Νηπιαγωγείο «Συλλαβιστό αποχαιρετιστήριο, «κουδούνι» θερινής ανεμελιάς» Ο Ελληνικός Κινηματογράφος ζωντανεύει και πάλι κι όλοι μαζί τραγουδάμε Αχ! Ελλάδα μας γλυκιά. Να κι ο Ζορμπάς, να κι η μοδιστρούλα της γειτονιάς, να και το τρελοκόριτσο με τις παιδική πολιτεία- Παιδικός Σταθμός, Νηπιαγωγείο θαλασσιές τις χάντρες! Όλοι οι ήρωες από τις αγαπημένες μας ταινίες ζωντανεύουν μπροστά μας. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι όμορφες τσιγγάνες με το γαρίφαλο στο αυτί. Η μαγεία του κινηματογράφου και της σκοτεινής αίθουσας θα μας κάνει να σιγοτραγουδήσουμε το «Μένουμε πάντα παιδιά» και να νοσταλγήσουμε τα χρόνια της αθωότητας. Για φινάλε ο ύμνος της Παιδικής Πολιτείας που θα τραγουδήσουν όλοι οι μαθητές μαζί, αφιερωμένος με αγάπη στο ΠΡΩΤΟ τους Σχολείο.

Αποχαιρετιστήριος χορός Το χορευτικό εργαστήριο της Φ.Ε.Ξ προσκαλεί όλους τους φίλους του σ ένα αποχαιρετιστήριο χορό.

Σάββατο 13 Ιουνίου
Γιορτάζει ο: ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΣ

Μια ξεχωριστή Βραδιά στο Romeo Live με τον Σταμάτη Γονίδη να μας μαγεύει με την μοναδική φωνή του.

Κυριακή 14 Ιουνίου
ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ Γιορτάζουν: ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ και ΕΛΙΣΣΩ, ΝΗΦΩΝ

Δευτέρα 15 Ιουνίου
Γιορτάζουν: ΑΥΓΟΥΣΤΑ, ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ, ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ, ΛΙΒΥΗ, ΜΟΝΙΚΑ,
ΟΡΤΑΝΣΙΑ

Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης 19:00 Παιδικός σταθμός «αερόστατο»
Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού Αερόστατο; σας προσκαλούν να ταξιδέψετε μαζί με τον Οδυσσέα στο μακρύ και γεμάτο περιπέτειες ταξίδι του προς την Ιθάκη. Ένα έργο βασισμένο στην Ομήρου Οδύσσεια της Κάρμεν Ρουγγέρη.

Τρίτη 16 Ιουνίου
Γιορτάζει ο ΤΥΧΩΝ

Τετάρτη 17 Ιουνίου
Γιορτάζουν: Ισμαήλ, Φίληξ

Πέμπτη 18 Ιουνίου
Γιορτάζουν: ΕΡΑΣΜΟΣ, ΛΕΟΝΤΙΟΣ

Παρασκευή 19 Ιουνίου
Γιορτάζουν: ΖΩΣΙΜΟΣ, ΠΑΪΣΙΟΣ

Παρασκευή 19 Ιουνίου, ώρα 21.30 αυλή Λαογραφικού Μουσείου Ξάνθης. Η ΦΕΞ παρουσιάζει σε μια συναυλία τους σπουδαστές από τα σύγχρονο εργαστήρια μουσικής The sound of House

Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής 19 έως 21 Ιουνίου. Συναυλίες, Ράδιο Αφιερώματα και Happenings στη παλιά πόλη

Σχετικά Άρθρα