Γενική

…ταραΝΑΚΟΥνήματα

* Οδεύουμε προς το τέλος του Μαΐου και ήδη η διάθεση μας είναι ανεβασμένη λόγω της καλοκαιρίας και των υψηλών θερμοκρασιών. Χθες μας δρόσισε και λίγο. Ευτυχώς! Το είχαμε ανάγκη…
* Στα της επικαιρότητας τώρα παρουσιάστηκαν δύο νέα κρούσματα της γρίπης των χοίρων. Δύο φοιτητές από το Εδιμβούργο ήρθαν στην Ελλάδα και νοσηλεύονται ο ένας στο Σισμανόγλειο στην Αθήνα και ο δεύτερος στο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.
* Όσοι έχουν πρόθεση να ταξιδέψουν στο εξωτερικό να ξέρουν ότι μπορεί να πάρουν προίκα αυτήν την νόσο.
* Ενώ εμείς που μένουμε εδώ ξέρουμε ότι τουλάχιστον δεν κινδυνεύουμε από την γρίπη των χοίρων αλλά από τους χοίρους.
* Κακιούλες. Πω πω το παίρνω πίσω. Αλλά τι να κάνω το δηλητηριάκι μου εάν δεν το πετάξω δεν μπορώ.
* Αν και σε τίποτα δεν μου φταίνε τα συμπαθή αυτά ζωάκια. Τα δίποδα ζωάκια (οι άνθρωποι) έχουμε τα προβληματάκια μας και υποτίθεται ότι η διαφορά μας με τα άλλα ζώα είναι ότι έχουμε μυαλό.
* Και τώρα που λέω αυτά να σας μεταφέρω μια είδηση που διάβασα και γέλασα γιατί αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν. Μια γυναίκα που εργαζόταν σε εταιρεία αποφάσισε να παντρευτεί και μοίραζε προσκλήσεις στους συναδέλφους της.
Όταν έφτασε και στον διευθυντή της εταιρείας, της ανακοίνωνε την απόλυσή της.
Αρχικά της ζήτησαν να υποβάλλει παραίτηση, αλλά όταν η κοπέλα αρνήθηκε την απέλυσαν. Μάλιστα της έστειλαν την απόλυση στο σπίτι με δικαστικό κλητήρα.
* Συμπέρασμα; Καλά κάνω και δεν παντρεύομαι. Να μείνω χωρίς δουλειά αφεντικό; Όχι μένω εδώ ελεύθερη και ωραία.
* Από ότι προσέξατε σήμερα δεν μίλησα καθόλου για πολιτικά. Ε αμάν πια με τα ίδια και τα ίδια θα ασχολούμαι;
* Διάβασα ότι τα κόμματα ανησυχούν για την διαφαινόμενη αποχή στις ευρωεκλογές.
* Στις έρευνες των τελευταίων ημερών εμφανίζονται ποσοστά της τάξεως του 20%- 25% που απαντούν ότι θα απέχουν από την εκλογική διαδικασία και σύμφωνα με τις σχετικές αναλύσεις, οι απαντήσεις αυτές απεικονίζουν μια συνειδητή επιλογή έναντι του πολιτικού συστήματος εν γένει.
* Μάλιστα μεγάλο ποσοστό είναι δυσαρεστημένο με το σποτ της ΝΔ για τα παπαγαλάκια και με το σύνθημα του ΓΑΠ «Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα;».
* Λογικό. Τσουρέκια μας τα έκαναν.
* Μου κάνει εντύπωση που η Ντόρα Μπακογιάννη είπε στον Γ. Αυτιά ότι είδε το σποτ με τα παπαγαλάκια πριν προβληθεί και το βρήκε ευρηματικό. Επίπεδο δάπεδο το σποτ και στην Υπουργό μας της άρεσε. Τι να πω;
* Αλλά ας μην λέω τίποτα γιατί ο πατέρας της μπορεί να μου δώσει καμιά ευχή και να βρω τον μπελά μου.
* Αυτά για σήμερα. Σήμερα έχω λίγο πονοκέφαλο και δεν μπορώ να εξαντλήσω άλλη ενέργεια.
* Ραντεβού πρώτα ο Θεός αύριο. Να έχω να σχολιάσω και το debate. Αν το δω φυσικά γιατί μπορεί να κάνω κάτι πιο ενδιαφέρον. Όπως το να πάω μια βόλτα ή άλλα καλύτερα πράγματα.
* Σας φιλώ. Αν και δεν πρέπει γιατί συνεχώς φτερνίζομαι από χθες.
* Μπα δεν βγήκα στα εξωτερικά να φέρω την γρίπη των χοίρων. Εκτός αν προκύψει τελευταία στιγμή να πάω κανένα ταξιδάκι οπότε θα έχω και αυτόν τον κίνδυνο…

Σχετικά Άρθρα