Γενική

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στην Ξάνθη

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση ΝΔ Ξανθής και η ΟΝΝΕΔ Ξάνθης καλούν όλες τις Νεοδημοκρατησσες και τους Νεοδημοκράτες, τις Οννεδίτισσες και τους Οννεδίτες στην ομιλία του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ και υποψηφίου Ευρωβουλευτή, Γιώργου Παπανικολάου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Ιουνίου 2009 στο ξενοδοχείο Elisso και ώρα 20:30.
«Πρέπει όλοι να δώσουμε το παρόν στον αγώνα για την μεγάλη ευρωπαϊκή εκλογική νίκη»! επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο τύπου.
Εξάλλου από χθες νέοι και νέες της ΟΝΝΕΔ βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και άλλων πόλεων στα πλαίσια εκστρατείας ενημέρωσης των συμπολιτών μας και ειδικότερα των νέων ανθρώπων για την αξία της συμμετοχής στις Ευρωεκλογές της 7 ης Ιουνίου.
Στην ανακοίνωση της οργάνωσης τονίζεται: «Για εμάς στην ΟΝΝΕΔ, η συμμετοχή των νέων ανθρώπων σε κάθε πολιτική διαδικασία έχει ιδιαίτερη σημασία. Θεωρούμε ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να έχουν βαρύνοντα λόγο στην διαμόρφωση του μέλλοντος τους. Θεωρούμε ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να είναι υπεύθυνοι και ενεργοί πολίτες . Η συμμετοχή μας, και η δραστηριοποίηση όλων μας στα κοινά είναι ο μόνος τρόπος για να διεκδικήσουμε όσα μας αξίζουν».

Σχετικά Άρθρα