Γενική

Ενωτικό κλίμα στο πράσινο στρατόπεδο

Πετυχημένη η ομιλία του Γ. Ραγκούση στο «Απόλλων»- Πολύς κόσμος παραβρέθηκε στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ

Στην Ξάνθη βρέθηκε το περασμένο Σάββατο ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης. Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποίησε ομιλία στην Ξάνθη, στο Κέντρο «Απόλλων», ενώ το πρωί της ίδιας μέρας παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Πολύς ο κόσμος που παρακολούθησε την ομιλία του, ανάμεσα στους οποίους ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Μάντατζη Τσετίν, καθώς και όλα τα τοπικά στελέχη του κόμματος. Αισθητή ήταν η απουσία του βουλευτή Παναγιώτη Σγουρίδη, ο οποίος απουσιάζει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για την επέτειο της 25 ης Μαρτίου. Πριν την ομιλία παρουσιάστηκε σε «Video wall» ομιλία του Γεώργιου Παπανδρέου, καθώς και αποσπάσματα ομιλιών του Ανδρέα Παπανδρέου.
Ιωάννης Ραγκούσης: «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι»
Μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα, ο Γιάννης Ραγκούσης, μίλησε στο κοινό και αναφέρθηκε στα λάθη του κυβερνώντος κόμματος. Ανέφερε ότι, δεν πρέπει να υπάρξει εσωκομματικός εφησυχασμός, αλλά αφύπνιση, με σκοπό να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση στις ερχόμενες εκλογές, αρχής γενομένης από τις ευρωεκλογές. «Ο εκλογικός αγώνας για τις Ευρωεκλογές ξεκίνησε και μοναδικός μας στόχος η νίκη. Με τη συλλογική μας προσπάθεια οι ευρωεκλογές θα καταγράψουν τη διπλή απόφαση του ελληνικού λαού: απόφαση για την Ελλάδα, απόφαση για την Ευρώπη, απόφαση αλλαγής πορείας και ελπίδας για το αύριο», υπογράμμισε ο κ. Ραγκούσης.
Εξάλλου, πριν λίγες μέρες απέστειλε εγκύκλιο προς όλες τις οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ, για την οργάνωση του εκλογικού αγώνα ενόψει των ευρωεκλογών και για τη συγκρότηση νομαρχιακών επιτροπών εκλογικού αγώνα ώστε το κόμμα να τεθεί σε διάταξη μάχης.
«Η κρίση φαίνεται σε όλα τα επίπεδα»
Στην ομιλία του ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ έκανε εκτενή αναφορά στην κατάσταση που βιώνει η χώρα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης υπογραμμίζοντας ότι, είναι μια κρίση που είναι φανερή σε όλα τα επίπεδα προσθέτοντας: «Είναι φανερή στην οικονομία, είναι και στον κοινωνικό τομέα, στο κράτος αλλά και στους θεσμούς».
Επίσης, ανέφερε ότι, «η χώρα δυστυχώς, είναι σε μια πάρα πολύ δύσκολη φάση, μάλιστα τόσο δύσκολη που δεν επιτρέπει σε καμία περίπτωση τους πανηγυρισμούς και τον εφησυχασμό».

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα