Γενική

Ο Μ. Στυλιανίδης κινδυνεύει να πάθει ότι έπαθε και ο Καραμανλής

Σε σημείο καμπής ο συνδυασμός «Ξάνθη Πρότυπο Δημιουργίας»

Άφησε ο Καραμανλής να γίνεται γύρω του χαμός, με τα Βατοπαίδια, τις παρακολουθήσεις και τα διάφορα σκάνδαλα που σκάνε καθημερινά και τώρα το πληρώνει. Τώρα η επίθεση είναι προσωπική στον ίδιο τον Καραμανλή με σκοπό και να λασπολογηθεί και να απαξιωθεί στα μάτια των Ελλήνων.
Τα ίδια γίνονται και στην Ξάνθη. Μετά την συστηματική αποδόμηση όλων των στενών συνεργατών του Μιχάλη Στυλιανίδη από την παράταξη Πούλιου, θα αρχίσει σιγά, σιγά και η αποδόμηση του ίδιου του Δημάρχου με απώτερο σκοπό να ξεθωριάζει η εικόνα του «καθαρού πολιτικού». Ο Συνδυασμός του Δημάρχου συνεχίζει να δέχεται τον ανελέητο και συστηματικό πόλεμο του Πούλιου σε κάθε επίπεδο και με κάθε ευκαιρία.
Ο Πούλιος έχει επιβάλει τους «δικούς του ρυθμούς» και στα νομικά πρόσωπα του Δήμου και στην λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Η αποδόμηση του συνδυασμού «Ξάνθη Πρότυπο Δημιουργίας» βοηθά και μερίδα των μέσων ενημέρωσης που λένε από την μια ότι στηρίζουν τον Στυλιανίδη, αλλά από την άλλη συστηματικά ροκανίζουν τα στελέχη του συνδυασμού του.
Παράλληλα ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Χρήστος Πούλιος έρχεται με μια σειρά από «άφθαρτούς», «νέους» και «καθαρούς» συμβούλους, που δεν έχουν αναμειχθεί πουθενά και παρουσιάζεται σαν ο πολιτικός που θα αλλάξει ριζικά την όλη λειτουργία του Δήμου. Αν δεν πάρει σήμερα ριζικά και αποφασιστικά μέτρα ο Δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης, τότε κατά την προεκλογική περίοδο που πλησιάζει θα έχει πρόβλημα. Εκτός βέβαια και αν αποφάσισε να μείνει εκτός παιχνιδιού στις επόμενες εκλογές. (Ακόμη και τότε θα έχει πρόβλημα με την υστεροφημία του…).

Σχετικά Άρθρα