Γενική

Εγκαίνια των νέων χώρων του συνδέσμου φιλάθλων Xanthifans στην οδό Χατζησταύρου 9

Παρέστησαν η ομάδα Skoda Ξάνθη και διοίκηση

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του συνδέσμου φιλάθλων Xanthifans την Τρίτη 24 Μαρτίου 2009 όπου σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ παραβρέθηκε και τίμησε με την παρουσία της τα εγκαίνια των φιλάθλων που υποστηρίζουν τις προσπάθειες τους εντός του αγωνιστικού χώρου.
Μοναδικοί απόντες ήταν οι 3 διεθνείς Γκσπούρνιγκ, Ζουέλα και Ριζογιάννης καθώς και ο Φλίσκας που απουσιάζει στην Γερμανία.
Πέρα από τους ποδοσφαιριστές, παρών ήταν ο Πρόεδρος της SKODA ΞΑΝΘΗ Κος Αριστείδης Πιαλόγλου, ο Team Manager Κος Γιώργος Κασναφέρης καθώς και όλα τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας με επικεφαλή τον προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη.
Στα εγκαίνια βρέθηκε και η ομάδα μπάσκετ της Ξάνθης που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2, ο Πρόεδρος των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών ΑΟΞ- SKODA ΞΑΝΘΗ Κος Χριστόφορος Διαμαντής, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Φιλάθλων Ακριτών και πλήθος κόσμου που με την παρουσία του ενίσχυσε τις προσπάθειες του συνδέσμου. Η διοίκηση των Xanthifans δώρισε σε όλους τους παρευρισκομένους από ένα ημερολόγιο ενώ οι φίλαθλοι που βρισκόταν στα εγκαίνια δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα ινδάλματα τους.
Το skodaxanthifc.gr βρέθηκε στα εγκαίνια και πήρε δηλώσεις από τον Πρόεδρο των Xanthifans Αντωνιάδη Δημήτριο, τον ποδοσφαιριστή Χάρη Παππά καθώς και τον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ Λάζαρο Σεφερίδη.
«Οι προσπάθειες του συλλόγου ξεκίνησαν περίπου πριν από 2 χρόνια όταν στους αγώνες της ομάδας μας προσπαθούσαμε να ενισχύσουμε τους ποδοσφαιριστές. Πλέον γίναμε και επίσημα σύλλογος και αριθμούμε αρκετά μέλη τα οποία δίνουν παρών στους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και της ομάδας μπάσκετ. Χαίρομαι που ήρθαν οι δύο μεγάλες ομάδες του Νομού εδώ, τους ευχόμαστε να έχουν την υγεία τους και να μας χαρίζουν πάντα επιτυχίες. Εμείς θα είμαστε πάντα κοντά τους στις ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές και κυρίως στις δυσάρεστες όπου και χρειάζονται μεγαλύτερη υποστήριξη», τόνισε ο Δημήτρης Αντωνιάδης.
Ο μεσοεπιθετικός της SKODA ΞΑΝΘΗ, Χάρης Παππάς, δήλωσε: «Είναι πολύ όμορφο ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι να βρίσκονται και εκτός αγωνιστικού χώρου και να έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά που έρχονται κάθε Κυριακή στο γήπεδο και μας υποστηρίζουν να έχουν πρώτα την υγεία τους και εμείς από την πλευρά μας θα δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Σήμερα βρέθηκαν περίπου 200 άτομα και ευελπιστώ πως την επόμενη φορά που θα είμαστε στα γραφεία του συλλόγου να αριθμεί ακόμα περισσότερα μέλη. Τέλος εύχομαι και στα παιδιά του μπάσκετ να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει και η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία».
Τέλος ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ Makro Ξάνθη, Λάζαρος Σεφερίδης, μιλώντας στο skodaxanthifc.gr είπε: «Οι φίλαθλοι της Ξάνθης και ιδιαίτερα οι Xanthifans μας ενισχύουν στους τελευταίους αγώνες και μας βοηθάνε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά και να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Έχουμε σημειώσει κάποιες νίκες που έχουν φέρει αισιοδοξία και μας δίνουν την ψυχολογική βοήθεια για να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά. Είναι πολύ σημαντικό για όλο το τμήμα μπάσκετ που βρίσκεται εδώ καθώς με αυτό τον τρόπο ανταποδίδουμε την παρουσία τους στο γήπεδο. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά του συλλόγου καλή δύναμη και εμείς θα είμαστε κοντά τους».

Σχετικά Άρθρα