Γενική

«Συμβάλλετε στην εδραίωση κλίματος δικαιοσύνης»

Ευχαριστήρια επιστολή στο Νομάρχη από τους Επαγγελματίες της Δημοτικής Αγοράς


Θερμές ευχαριστίες στο Νομάρχη Ξάνθης απηύθυναν οι Επαγγελματίες της Δημοτικής Αγοράς Ξάνθης για την απόφαση του να λύσει σημαντικά προβλήματα που τους απασχολούσαν αρκετό χρονικό διάστημα. Στην επιστολή τους αναφέρονται διεξοδικά ποια είναι αυτά τα ζητήματα ενώ παράλληλα του πλέκουν το εγκώμιο.
Η επιστολή
«Κύριε Νομάρχη,
Οι επαγγελματίες της Δημοτικής Αγοράς Ξάνθης και οι πέριξ αυτής, αισθάνονται την ανάγκη να σας ευχαριστήσουν θερμά για την επίλυση ενός χρονίζοντος και σημαντικού προβλήματος των καταστημάτων της περιοχής. Η ελεύθερη και απρόσκοπτη στάθμευση των οχημάτων στο χώρο που δώσατε σε χρήση για τους πολίτες της Ξάνθης, έχει βελτιώσει αισθητά το πρόβλημα κίνησης και στάθμευσης στο εμπορικό κέντρο της πόλης και, ειδικότερα, στην επιβαρημένη περιοχή γύρω από τη Δημοτική Αγορά.
Παράλληλα, επιθυμούμε να σας συγχαρούμε για την ενέργειά σας να κάνετε χρήση των αρμοδιοτήτων σας και να τροποποιήσετε τις διαδρομές και τις αφετηρίες των αστικών συγκοινωνιών, γεγονός που- εκτός της κυκλοφοριακής ανακούφισης- συμβάλει και στην απελευθέρωση θέσεων στάθμευσης περιμετρικά της αγοράς, όπως επίσης και στην οικονομική τόνωση των επιχειρήσεών μας σε περίοδο βαθιάς κρίσης.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι με τις ενέργειές σας αυτές συμβάλλετε στην εδραίωση κλίματος δικαιοσύνης αλλά και εμπιστοσύνης των πολιτών έναντι της συντεταγμένης πολιτείας, γεγονός που αποτελεί αισιόδοξο μήνυμα σε μια δύσκολη εποχή».
Οι εκπρόσωποι των επαγγελματιών της Δημοτικής Αγοράς:
1. Παπαναστασίου Φίλιππος ( Εκπρόσωπος Οπωρολαχανοπωλών)
2. Μπατζακίδης Φ. Γεώργιος (Εκπρόσωπος Κρεοπωλών)
3. Παπαδόπουλος Ευστράτιος (Εκπρόσωπος Ιχθυοπωλών)

Σχετικά Άρθρα