Γενική

Ανοδική η πορεία του Ποσειδώνα

Συναντήσεις Προέδρου ΚΟ Ποσειδώνα με Δήμαρχο Ξάνθης και Περιφερειάρχη ΑΜΘ


Συνάντηση με τον δήμαρχο Ξάνθης κ. Μ. Στυλιανίδη είχε ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Ξάνθης Γ. Κόκκινος. Στο γραφείο του δημάρχου έγινε μια πρώτη ενημέρωση εν όψει της διεθνούς κολυμβητικής διοργάνωσης Ε ΞΑΝΘΕΙΑ 2009, καθώς και των παραμέτρων που διέπουν την μεγάλη διοργάνωση. Ο δήμαρχος Ξάνθης έδειξε ενδιαφέρον επίσης και για τις αγωνιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ενώ ενημερώθηκε και για τις αποστολές σε Βόλο και Γιάννενα.
Ο κ. Στυλιανίδης υποσχέθηκε να βοηθήσει ο δήμος στο οικονομικό άνοιγμα που κάνει ο σύλλογος για να καλύψει την διεθνή εκδήλωση, ενώ συμφώνησε ότι η διοργάνωση έχει πλέον ξεφύγει από τα τοπικά και περιφερικά αγωνιστικά δρώμενα, προβάλλοντας την Ξάνθη στο Πανελλήνιο αλλά και στα Βαλκάνια, καθώς η συμμετοχή των ομάδων είναι πλέον καθολική και από παντού.
Για τον ίδιο λόγο ο Γιώργος Κόκκινος μετέβη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κομοτηνή. Στην έδρα της Περιφέρειας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Γεν. Γραμματέα, καθώς και με άλλους παράγοντες, προκειμένου να προωθήσει την προβολή της Ξανθιώτικης διοργάνωσης, αλλά και το αθλητικοκοινωνικό έργο του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Ξάνθης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θαυμασμό έδειξαν οι υπεύθυνοι για τις αγωνιστικές αποστολές του συλλόγου σε Τουρκία και Βουλγαρία, αποκομίζοντας τα θετικά σχόλια όλων.
Για αγώνες στο νέο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ξάνθης
Με 27 κολυμβητές της Προαγωνιστικής κατηγορίας, κατεβαίνει ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ξάνθης το Σαββατοκύριακο 21- 22/04 στην Καβάλα, για να συμμετέχει στους χειμερινούς αγώνες Περιφέρειας ΑΜΘ.
Πρόκειται για ένα γερό τεστ εν όψει της επερχόμενης εαρινής αγωνιστικής περιόδου και του θερινού πρωταθλήματος προαγωνιστικής που γίνεται κάθε χρόνο τον Ιούνιο, στις κατά τόπους Κολυμβητικές Περιφέρειες. Οι αγώνες γίνονται στο νέο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας, το οποίο και πρόσφατα πρωτολειτούργησε, φιλοξενώντας το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα κολύμβησης. Στην γειτονική πόλη συμμετέχουν για λογαριασμό του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ οι :
Κορίτσια
ΦΟΥΡΛΑΚΙΔΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΡΑΝΙΑ
ΤΣΑΚΙΡΗ ΒΕΡΑ
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ
ΠΑΣΙΝΗ ΕΛΕΝΗ
ΒΑΡΕΛΤΖΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑ
Αγόρια
ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
ΓΙΩΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ ΜΑΝΘΟΣ
ΒΑΓΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΧΑΤΖΗΜΕΜΙΣ ΧΑΣΑΝ
ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ
ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΣΙΑΚΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΖΑΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΙΝΑΣ ΦΑΝΗΣ
ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΒΑΛΣΑΜΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΣΕΠΕΤΖΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΑΡΒΑΡΓΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΕΤΚΙΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
ΒΕΛΗ ΟΓΛΟΥ ΟΖΑΙ
Αναχωρεί στις 27 Μαρτίου για τα Γιάννενα ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται χωρίς καμία διακοπή για τον σύλλογο, καθώς αμέσως μετά την Καβάλα, οι κολυμβητές της προαγωνιστικής κατηγορίας, αναχωρούν για τα Ιωάννινα.
Στην Ηπειρωτική πόλη ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ξάνθης, συμμετέχει στη μεγάλη διασυλλογική διοργάνωση «2 ο κύπελλο Ιωαννίνων ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2009» , που διοργανώνεται στην ομώνυμη πόλη, με Πανελλήνια συμμετοχή ομάδων.
Περισσότεροι από 20 αθλητές της Ξάνθης θα δώσουν το αγωνιστικό παρών στην παραπάνω διοργάνωση, ενώ αρχηγός αποστολής ορίστηκε ο Δήμος Τσακίρης εκ μέρους του ΔΣ.
Η αποστολή απαρτίζεται από 65 άτομα, καθώς πολλοί γονείς και συνοδοί δήλωσαν ενδιαφέρον να ακολουθήσουν το πρόγραμμα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και ξενάγηση στα Ιωάννινα.
Να σημειωθεί ότι είναι η 2 η χρονιά που ο Ξανθιώτικος σύλλογος συμμετέχει στην συγκεκριμένη εκδήλωση, ενώ υπάρχουν άριστες δημόσιες αγωνιστικές σχέσεις με τις ομάδες της Ηπείρου, καθώς και υ πρόθεσή τους να έρθουν και να συμμετέχουν στα φετινά Ε ΞΑΝΘΕΙΑ.

Σχετικά Άρθρα