Γενική

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το φεστιβάλ κολύμβησης που οργάνωσε ο ΚΟΞ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διασυλλογική ημερίδα κολύμβησης φυτωρίων του Κολυμβητικού ομίλου Ξάνθης την Κυριακή 8 Μαρτίου στο δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας. Πολλοί φίλοι του αθλήματος βρέθηκαν στην πισίνα για να θαυμάσουν τα μικρά δελφινάκια ηλικίας από 5 έως 10 ετών, των πέντε συνολικά συλλόγων και να ζητωκραυγάσουν για τις επιτυχίες τους. Οι σύλλογοι που συμμετείχαν είναι οι εξής:
Κ.Ο.ΞΑΝΘΗΣ
Κ.Ο.ΔΡΑΜΑΣ
ΟΘΑΚΑΒΑΛΑΣ
Ν.Ο.ΚΑΒΑΛΑΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ
Το σύνολο των αθλητών ξεπέρασε τους 250 δείχνοντας για μια ακόμη φορά την αγάπη των μικρών παιδιών για την κολύμβηση. Το αγωνιστικό μέρος ξεκίνησε στις 10:00 π.μ με τους μικρότερους αθλητές που συμμετείχαν στα αγωνίσματα με την βοήθεια της ειδικής σανίδας. Στην συνέχεια έλαβαν την σκυτάλη μεγαλύτερα παιδιά που αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη. Η διοργάνωση κατά γενική ομολογία όλων των συμμετεχόντων συλλόγων ήταν απολύτως επιτυχής και κύλησε γρήγορα και ομαλά τόσο αγωνιστικά όσο και διοργανωτικά. Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης δέχτηκε τα εύσημα από τους προπονητές των υπολοίπων συλλόγων όχι μόνο για την άριστη διοργάνωση αλλά και για τις επιδόσεις των αθλητών του Κ.Ο.Ξ που για ακόμη μία φορά προκάλεσαν τον θαυμασμό των παρευρισκομένων. Επιδεικνύοντας την τεχνική και το πάθος τους , οι αθλητές του Κ.Ο.Ξ πλασαρίστηκαν στις πρώτες θέσεις, αποκομίζοντας ακόμη μια εμπειρία που θα βοηθήσει την πρόοδό τους.
Αξίζει να αναφερθούμε στην εθελοντική συμμετοχή που προσφέρανε γονείς των αθλητών μας για την επίτευξη αυτού του εγχειρήματος. Χωρίς την αμέριστη βοήθεια και την συμπαράσταση τους δεν θα ήτανε δυνατόν να πραγματοποιηθεί αυτή η ημερίδα. Λαμβάνοντας υπ όψιν την άμεση ανταπόκριση τους, η διοίκηση του Κ.Ο.Ξάνθης τους ευχαριστεί θερμά. Μετά το τέλος των αγώνων οι αποστολές κατευθύνθηκαν σε γνωστά εστιατόρια της πόλης μας. Σειρά έχουνε τώρα οι αθλητές των προαγωνιστικών κατηγοριών που ετοιμάζονται πυρετωδώς για το χειμερινό πρωτάθλημα προαγωνιστικών κατηγοριών που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Καβάλας στις 21- 22/3/2009.

Σχετικά Άρθρα