Γενική

«Δόθηκε αισιόδοξο μήνυμα κοινωνικής συνοχής»

Δήλωση του Νομάρχη Ξάνθης κ. Γεώργιου Παυλίδη για τις Θ.Λ.Ε.


Ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γιώργος Παυλίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Οι Θρακικές Λαογραφικές Γιορτές ολοκληρώθηκαν και φέτος με εξαιρετική επιτυχία. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Δήμο Ξάνθης και στον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μιχάλη Στυλιανίδη, όπως επίσης και στην Δ.Ε.Α.Ξ. για την μεγάλη επιτυχία της φετινής διοργάνωσης.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στους Συλλόγους, σε όλους τους συμμετέχοντες, από την περιοχή μας ή μη, που με οποιοδήποτε τρόπο συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και συνέβαλαν στην επιτυχία τους.
Τις μέρες των εκδηλώσεων δόθηκε ένα αισιόδοξο μήνυμα κοινωνικής συνοχής και συνεργασίας.
Υπήρξε τεράστιος αριθμός επισκεπτών απ όλα τα σημεία της Χώρας, που η συντριπτική πλειοψηφία τους, για ακόμη μια φορά, εξυπηρετήθηκε σε ικανοποιητικό βαθμό. Επιτεύχθηκε η υγιής λειτουργία της αγοράς με την συνεργασία όλων των κοινωνικών εταίρων και τον αλληλοσεβασμό επαγγελματιών, υπηρεσιών και καταναλωτών, με αποτέλεσμα να αποφευχθούν, με ελάχιστες εξαιρέσεις, και αρνητικά φαινόμενα, που θα μπορούσαν με οποιονδήποτε τρόπο να βλάψουν τη φήμη και την καλή εικόνα της πόλεως και του Νομού μας.
Λειτούργησε με επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στα πλαίσια της προστασίας και του σεβασμού του καταναλωτή, από την Νομαρχία Ξάνθης το Τηλέφωνο Προστασίας Καταναλωτή, όλο το τριήμερο της κορύφωσης των εκδηλώσεων, με στελέχωσή του από τις 10π.μ έως τις 10μ.μ, χωρίς να καταγραφούν σημαντικές καταγγελίες.
Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, την Τροχαία Ξάνθης και το Αστυνομικό Τμήμα, για τα μέτρα ομαλής κυκλοφορίας και ασφαλούς κίνησης και για την αστυνόμευση των ημερών αυτών.
Ευχαριστώ όλες τις υπηρεσίες της Νομαρχίας, τις Δ/νσεις Εμπορίου, Δημόσιας Υγείας και Κτηνιατρικής, όπως και την Α Δ.Ο.Υ. για τους συνεχείς και εμπεριστατωμένους ελέγχους προς διαφύλαξη των καταναλωτών και των καλών επαγγελματιών, καθώς και τη συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών που συνεργάστηκαν με τους ελεγκτικούς φορείς και εξυπηρέτησαν με σεβασμό και ασφάλεια το πλήθος των επισκεπτών, προς όφελος όλων.
Ευχαριστώ τέλος, τους Δήμους του Νομού, που, για ακόμη μια φορά, με τις εκδηλώσεις τους, όπως των μουτζούρηδων στον Πολύσιτο, της αναπαράστασης του εθίμου της Καμήλας στη Σταυρούπολη, καθώς και με τις εκδηλώσεις στα Άβδηρα, στα Κιμμέρια, στο Όλβιο, στο Άβατο, στη Γαλάνη και σε άλλα σημεία, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν την Καθαρά Δευτέρα, ολοκλήρωσαν και συμπλήρωσαν τις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές».

Σχετικά Άρθρα