Γενική

Τι γράφουν οι εφημερίδες της Ξάνθης

‘Ενας μικρός «χαμός» έγινε χθες με το πρωτοσέλιδο του «Μ» που αποκάλυψε τις νέες αντιδημοκρατικές και πρωτοφανείς πολιτικές συμπεριφορές του Κοντού Αλέκου απέναντι σε όσους Νεοδημοκράτες διαφωνούν με τις πολιτικές συμπεριφορές του… Στελέχη της ΝΟΔΕ και παριστάμενοι στη συνεδρίαση επιβεβαίωσαν πλήρως τις αποκαλύψεις μας, την ίδια ώρα που ο Πρόεδρος του Κοντού Στέλιος Μωραϊτης, αποκάλυπτε ότι «είχαν ορκιστεί να μη διαρρεύσει τίποτα έξω…»!
Μαχητής

Τελικά μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας, η Αστυνομία έ­στειλε έγγραφο στο Δήμο και η δημοτική αστυνομία «σφράγι­σε» το μαγαζί μέχρι να φέρει τα απαιτού­μενα δικαιολογητικά, με τη συνδρομή του εργολάβου Μιχά­λη Αμοιρίδη.
Τι λέει το 50% των άλλων ιδιοκτητών του τετραγώνου για όλα αυτά; •Μαθαίνω ότι ήδη έχει κινηθεί κι αυτό με εξώδικα…αλλά δεν γνωρίζω το πε­ριεχόμενο τους.
Αδέσμευτη

Δημαρχιακό τσιμπούσι… …όλων των δημάρχων του νομού μας συν του κ. Κοντού έγινε την Κυριακή. Οικοδεσπότης ο δήμαρχος Τοπείρου αφού το τσιμπούσι έγινε σε ταβέρνα του δήμου του! Το τι είπαν οι δή­μαρχοι μεταξύ τους μπορούμε να το υποθέσουμε. Μάλλον τα δημαρχιακά τους αν και Ζλάτκος – Τσακίρη δεν πρέπει να μίλησαν πολύ μεταξύ τους, αν κρατά ακόμη η κόντρα τους από. τις εκλογές στη Διαδημοτική Επιχείρη­ση ύδρευσης! Η παρουσία όμως του κ. Κοντού δείχνει κάτι ιδιαίτερα όταν οικοδεσπότης είναι ο μόνος «πράσι­νος» δήμαρχος! Μήπως …λέω μήπως οι δήμαρχοι γαλάζιοι και πράσινοι του δήλωσαν τη στήριξη τους;
Εμπρός

Σχετικά Άρθρα