Γενική

Στον Εισαγγελέα ο Χ. Πούλιος για τις προσλήψεις στην ΔΕΥΑΞ

Μετά από καταγγελία συμπολίτη μας στην δημοτική παράταξη Πολίτες για την Αλλαγή

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Ξάνθης κ. Χρίστος Πούλιος κατέθεσε στην Εισαγγελία της Ξάνθης για το θέμα που δημιουργήθηκε πριν τα Χριστούγεννα σε ότι αφοράει στην καταγγελία συμπολίτη, ως προς τις αμφισβητούμενες προθέσεις της ΔΕΥΑΞ για το θέμα προσλήψεων προσωπικού μέσω ΟΑΕΔ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία δεχόντουσαν κάποιοι συμπολίτες μας τηλέφωνα από υπαλλήλους της ΔΕΥΑΞ να υποβάλλουν αίτηση στην ΔΕΥΑΞ.
Συνεχίζοντας ο κ. Χρίστος Πούλιος ανέφερε ότι αυτά τα προγράμματα είναι εγκεκριμένα από τον ΟΑΕΔ και ο νομότυπος τρόπος είναι να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στον ΟΑΕΔ.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα μας ο κ. Πούλιος σημείωσε: «Θεώρησε καλό ο κ. Τσέπελης να βάλει τον μηχανισμό του να φωνάξει τους επιλεγμένους δικούς του ανθρώπους. Θυμίζω ότι πρόκειται για 30 θέσεις διοικητικών και 10 τεχνικών. Το αναδείξαμε σαν θέμα και προς τιμήν του ο Εισαγγελέας κινήθηκε αυτεπάγγελτα και διέταξε προανάκριση και σήμερα πήγα και κατέθεσα με υπόμνημα και κάποια σχετικά συνημμένα και περιμένουμε να δούμε με ενδιαφέρον την εξέλιξη που θα έχει η υπόθεση».
Ο κ. Πούλιος τόνισε ότι ο τόπος μας χειμάζεται από ανεργία κι ότι αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα και θα πρέπει αυτές τις ενέργειες να τις διακρίνει η εντιμότητα, η διαφάνεια, με ίσο μάτι απέναντι σε όλους τους πολίτες και κατέληξε: «Στο σημερινό πλέγμα της ανεργίας και οι μοναδικοί που προσφέρουν κάποιες θέσεις εργασίας είναι οι φορείς δεν έχουμε διαφάνεια και χάσαμε το παιγνίδι».

Σχετικά Άρθρα