Γενική

Τι έγραψαν οι εφημερίδες της Ξάνθης

Ο φόβος φυλάει τα έρμα και ο Νομάρχης- αστυνόμος της πόλης, μετά τα συνεχή ντου των αναρχικών στη Νομαρχία, έκανε αυτό που λίγο πολύ αναμένανε όλοι οι πολίτες. Στην κυριολεξία «αμπάρωσε» τη Νομαρχία με τη νέα εξώπορτα η οποία έτσι και κλείσει, δεν έχει να φοβηθεί ούτε από μολότοφ, ούτε από φωτιές, ούτε και από σπασίματα, αφού είναι γεμάτη κάγκελα! Ματ του Παυλίδη 100%.
Μαχητής

Έναν πεζόδρομο αξιώθηκε ο Δήμος Ξάνθης την προκοπής να φτιάξει στην Δαγκλή κι αυτόν μόνος του τον υποβαθμίζει και απαξιώνει. Γεμάτος από ΙΧ, είτε διερχόμενα είτε παρκαρισμένα! Λόγος δεν γίνεται βέβαια για τα μότο, αυτά αλωνίζουν περισσότερα μάλιστα από πρώτα! Και γεννάται το ερώτημα: Για ποιον λόγο έγιναν τόσα έξοδα; Τι εξυπηρετεί αλήθεια όλη αυτή η δήθεν ύπαρξη πεζόδρομων όταν κυκλοφορούν και ΙΧ; Ο δήμος τι έχει να μας αλήθεια;
Εμπρός

Ο πρώην δήμαρχος Σταυρούπολης, έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία να κατέβει με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη και να επανέρθει στην ενεργό δράση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Κι αν δεν κάνω λάθος, δεν έχει ανάγκη και του σταυρού προτίμησης.
Αδέσμευτη

Σχετικά Άρθρα