Γενική

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΕΝΑ

Γράφει, σχολιάζει σεντράρει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας: Δημήτρης Σταμάτης

Απλός, άμεσος, γνήσιος. Λειτουργεί πολιτικά χωρίς να έχει αλλοιωθεί από την πολιτική. Συνομίλησε με τους δημοσιογράφους με σταράτη κουβέντα χωρίς υπεκφυγές και πολιτικά τερτίπια.
Αρνήθηκε την πρόταση του φίλου του Υπουργού Πολιτισμού Αντώνη Σαμαρά για την θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου του. «Πιστεύω πώς έχω πολύ δουλειά να κάνω στην Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη», είπε.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Ο υφυπουργός κ. Μαρκογιαννάκης θα επισκεφθεί τον Πυροσβεστικό Σταθμό της στην Βιομηχανική περιοχή Ξάνθης.
Το πρόβλημα είναι ότι όταν εγκαινιασθεί ο Πυροσβεστικός σταθμός δεν θα υπάρχει η Βιομηχανική Περιοχή λόγω της οικονομικής κρίσης…

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπ όψη του την πρόταση του κ. Χουλιάρα ιδιοκτήτη του καταστήματος λίγο πιο πάνω από το Δημαρχείο στην παλιά πόλη.
Μία πρόταση που λέει ότι θα πρέπει κατά τους θερινούς μήνες η Παλιά Πόλη να πεζοδρομείται, να μπορεί ο πεζός να κινείται άνετα και να μπορεί να επιλέξει τον χώρο που θα πιει τον καφέ του.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΒΕ

Τελικά οι προτάσεις που ακούστηκαν από τα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου οι περισσότερες είναι ανέφικτες και εκτός πραγματικότητας. Να χαμε να λέγαμε.

Στις κακίες του ο πρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Ανδρικόπουλος ο οποίος χαρακτήρισε τις προτάσεις του Κατσαρίκα και του Αθανασιάδη εκθέσεις ιδεών.

Ίσως γιατί νωρίτερα ρωτήθηκε από συνάδελφο δημοσιογράφο να σχολιάσει τα περί παλιάς και νέας φρουράς στο επιμελητήριο.
Να παραμείνουμε λίγο ακόμη στο επιμελητήριο όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλους μεταξύ των μελών.
Απ όλα τελικά είχε ο μπαξές της προχθεσινής συνεδρίασης.
Συγνώμες που τις ήθελαν υπογεγραμμένες και γραμμένες στα πρακτικά, διαγραφές, αιχμές εκατέρωθεν ακόμη και οι προσπάθειες συμφιλίωσης από μέλος του ΔΣ επικρίθηκαν και σχολιάσθηκαν ως εκ του πονηρού ανακοινώσιμες.

Φυσικά ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ και αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μωραΐτης υπεραμύνθηκε του έργου της Κυβέρνησης.
Είναι όμως ο χώρος του Επιμελητηρίου πολιτικό πεδίο;

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ

Ο ζωγράφος από τον Πετεινό Ξάνθης που ζωγραφίζει με το στόμα.

Του χρόνου στην βράβευση των ανθρώπων της τέχνης και του πολιτισμού που θα κάνει η Νομαρχία Ξάνθης μήπως θα πρέπει να τιμηθεί για την προσφορά στον πολιτισμό μας αλλά και περνώντας το μήνυμα ότι οι αδυναμίες των ανθρώπων είναι η δύναμη τους;

Σχετικά Άρθρα