Γενική

Πιάσαμε πάτο και πάλι !!! Skoda Ξάνθη Αστέρας Τρίπολης 0-0

Μεγάλο πρόβλημα έχει η SKODA Ξάνθη να πετύχει γκολ και να κερδίσει αγώνες. Σήμερα δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε ούτε τον Αστέρα Τρίπολης. Τι περιμένει ο Πανόπουλος;
Το παιχνίδι, πάντως, δεν ήταν τόσο κακό όσο πιθανόν να φανερώνει το αποτέλεσμα. Ειδικά η Ξάνθη, είχε τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, άσχετα αν δεν τις εκμεταλλεύτηκε.
Έπειτα από ένα ξεκίνημα γεμάτο με σκληρά μαρκαρίσματα και διεκδικήσεις, οι «ακρίτες» απείλησαν ουσιαστικά στο 43, αλλά στο επικίνδυνο σουτ του Γκρζέλακ, η μπάλα απομακρύνθηκε σε κόρνερ από το κεφάλι του Φυτανίδη. Νωρίτερα, οι γηπεδούχοι είχαν χάσει καλές ευκαιρίες με τους Πόι (33), Αγκάλι (34) και Παππά (35’).
Ο Αστέρας Τρίπολης, που μέχρι εκείνο το σημείο είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, έκανε αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη περιοχή στο 48, αλλά ο Γκσπούρνινγκ μπλόκαρε την μπάλα στο ισχυρό σουτ του Καρντόσο.
Η καλύτερη φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 79, όταν από πάσα του Σουάνη, ο Παππάς έγινε κάτοχος της μπάλας, αλλά το αριστερό σουτ που εξαπέλυσε, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αναστασόπουλου. Ο τελευταίος, είπε «όχι» στον Σουάνη στο 82 ο λεπτό, κρατώντας ανέπαφο το τέρμα της ομάδας του.
Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι τέλους, με τις εντυπώσεις να πηγαίνουν στην Ξάνθη, αλλά τους βαθμούς να… μοιράζονται.
Οι συνθέσεις:
ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου (46 Φλίσκας), Αγκάλι (63 Σουάνης), Ταϊντέρ (78 Ντοριβάλ), Γκρζέλακ, Βάλλας, Ζουέλα, Κωστούλας, Παππάς, Πόι, Φεριέ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αναστασόπουλος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ψωμάς, Μαρσελάο, Καρντόσο (79 Λαδάκης), Εστέβες, Νταμόντε (65 Μπαστία), Φλάβιο, Φιλομένο, Καούνος (60 Φάμπιο).
Διαιτητής: Μ. Λαμπρόπουλος (Σύνδεσμος Ηλείας)
Κίτρινες: Σουάνης, Βάλλας / Φυτανίδης, Φάμπιο, Μπαστία

Σχετικά Άρθρα