Γενική

Συνεδριάζει η Δημαρχιακή Επιτροπή αύριο

Με 20 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο το μεσημέρι (ώρα 14:00) η Δημαρχιακή Επιτροπή, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης (Μαυρομιχάλη 6). Πρόεδρος της Επιτροπής αναλαμβάνει, με την από 23.01.09 απόφαση Δημάρχου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Τριμίντζιος Σταμούλης.
Αναλυτικά, τα θέματα που θα απασχολήσουν την Επιτροπή είναι τα εξής:
Προέλεγχος καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής σε Δημόσια κέντρα που προβλέπεται από τις Αστυνομικές Διατάξεις και χορηγούνται σύμφωνα με την Α5/3010/85 Υγειονομική διάταξη.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για προέλεγχο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Δροσερό.
Ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας κατ/τος «κέντρο διασκέδασης» με την επωνυμία ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ ΠΑΛΛΑΣ, ιδιοκτησίας Σισερίδη Γερβάσιου του Κοσμά, που βρίσκεται στο Πετροχώρι Ξάνθης.
Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΥΡΩΝΟΣ» και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.
Κατάρτιση όρων πρόχειρου διαγωνισμού του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ» και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.
Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ» Εργολαβία: ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΠΕΤΡΟΧΩΡΙΟΥ και συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού.
Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΚΑΙ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ» ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ και συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού.
Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου : «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ» Εργολαβία :ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΏΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ και συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού.
Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου : «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΕΣ ΟΔΩΝ» Εργολαβία: ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΡΟΜΩΝ ΔΡΟΣΕΡΟΥ και συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού.
Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου : «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ» εργολαβία : «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ».
Έγκριση κατακύρωσης πρακτικού δημοπρασίας του έργου: «Προμήθεια ειδικού συρμού οχημάτων».
Τροποποίηση θέσεων αφετηρίας Αστικών και φορτοεκφόρτωσης επί της οδού Πεσόντων.
Επί αιτήσεως του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Ξάνθης, για καθορισμό χώρου φορτοεκφόρτωσης, στην πλαϊνή είσοδο της Δημοτικής αγοράς.
Εξουσιοδότηση για παράσταση στο δικαστήριο κατά του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης.
Εξουσιοδότηση για παράσταση στο δικαστήριο κατά τη δικάσιμο της 4- 2- 2009, αγωγής κατά του κατά του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για απαγόρευση στάσης και στάθμευσης επί της οδού Ομήρου 10.
Απευθείας ανάθεση σύνταξης τευχών δημοπράτησης της κυκλοφοριακής μελέτης του Δήμου Ξάνθης και έγκριση των όρων σύμβασης.
Απευθείας ανάθεση σύνταξης τευχών δημοπράτησης της κυκλοφοριακής μελέτης διαμόρφωσης της δυτικής εισόδου της πόλης και έγκριση των όρων σύμβασης.
Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ (Β ΦΑΣΗ) και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.

Σχετικά Άρθρα