Γενική

Ο Ηλεκτρο- Λόγος

Άιντε άιντε, την επανίδρυση της Αμερικής εξαγγέλλει ο Ομπάμας. Καλά ρε φίλε και εμείς πέντε χρόνια τώρα ενιδρυόμαστε. Τι προκοπή είδαμε;
Τι τραγουδάνε οι συνεργάτες του Καραμανλή ο οποίος προς το παρόν την γλίτωσε την οικονομική επιτήρηση; «Όλα τα λεφτά μωρό μου όλα τα λεφτά για δυο μέτρα δολοφονικά» και «Εκατομμύρια φορές κι αν προσπαθήσεις τέτοιο χάλι δεν θα το αφήσεις». Προσπάθησε ο Χατζηγάκης να Ξε- μπλοκ(α)- ρει την χώρα από τα τρακτέρ και τους αγρότες αλλά …μπάαα! Τα μπλόκα πολλοί εμίσησαν, τα οφέλη που προκύπτουν από αυτά κανείς. Διότι επί των μπλόκων χτίζονται και… καριέρες των αγροτοσυνδικαλιστών.
Με τον Κοντό στο Υπουργείο δεν τολμούσε κανένας να κουνηθεί. Τώρα τα πράγματα άλλαξαν.
Ρε φίλε έμαθα ότι η οικονομική κρίση έφερε εκλογές στην Ισλανδία. Άντε καλή αρχή όπου να ναι έρχεται και η σειρά μας. Και δεν το πίστευα ρε φίλε ότι θα γίνουν εκλογές πριν το 2010!!!
Ψήφισμα εξέδωσε και ο Τόπειρος και η Βιστονίδα για να συμπαρασταθούν στους αγρότες της Ξάνθης. Ομόφωνα μάλιστα συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης. Ο Χατζηευαγγέλου μάλιστα έκλεισε και τον δήμο προχθές σε ένδειξη συμπαράστασης.

Σχετικά Άρθρα