Γενική

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: «ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014»

Πρωτιά η Χanthi News και πάλι. Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης έβγαλε την είδηση αποκλειστικά σε μας. «Θα είμαι Δήμαρχος μέχρι και το 2014 αν με ψηφίσουν οι συνδημότες μας στις εκλογές του 2010», ξεκαθάρισε, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που ήθελαν να δίνει το δαχτυλίδι στον Στάμο Τριμίντζιο, με αφορμή την τοποθέτηση του στην προεδρεία της Δημαρχιακής Επιτροπής, όπου συνήθως προεδρεύει ο Δήμαρχος.

ΑΓΡΟΤΕΣ
Οι αγρότες έκλεισαν την γέφυρα του Νέστου.
Πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δηλώνουν συμπαράσταση στα δίκαια αιτήματα των αγροτών όχι όμως να κλείνουν τους δρόμους.
Εμείς δεν είδαμε τι γίνεται στα άλλα «μπλόκα» των αγροτών αλλά στο δικό μας τι γύρευε το ΠΑΣΟΚ στην γέφυρα του Νέστου μαζί με τους αγρότες, οέο;
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΒΕ
Ο κ. Ανδρικόπουλος πρόεδρος του επιμελητηρίου ήταν κάθετος κατά την διάρκεια ενημέρωσης από τον κ. Νομάρχη των κοινωνικών φορέων σχετικά με την προσφυγή στο ΣτΕ των περιβαλλοντολόγων για την ακύρωση του μεγάλου αρδευτικού έργου: «Μερικές φορές οι δράσεις τους δεν είναι και τόσο κοινωνικές. Πρέπει να μπούνε στη θέση τους. Να τους πάμε στα δικαστήρια γιατί βλάπτουν τα συμφέροντα του κοινωνικού συνόλου καθώς και τα Εθνικά μας συμφέροντα».
Στα όπλα Παναγιώτη.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ- ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΗΣΗΣ) ΟΙ ΘΡΑΚΕΣ
Μία υπερπροσπάθεια από τα παιδιά, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προπονητές που θα πρέπει να συγκινήσει τους γονείς, τους φορείς της πόλης και του Νομού, αλλά και την ιδιωτική πρωτοβουλία και να συνδράμουν στην ύπαρξη και στήριξή του.
Μας εκπροσωπεί επάξια, παρ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σε Έβρο, Κομοτηνή, Καβάλα και Δράμα.
Από την πλευρά μας συγχαρητήρια σε αυτούς τους ανθρώπους και νίκες.

Σχετικά Άρθρα