Γενική

Πολιτική Αρένα

Γράφει, Σχολιάζει, Σεντράρει Ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

ΑΒΕΡΩΦ και Ανδρέου Δημητρίου, η γωνία που έχει μετατραπεί σε καρμανιόλα.
Τα αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα στην αριστερή λωρίδα του δρόμου και κάθε φορά που οδηγός προσπαθεί από την Αβέρωφ να πάει αριστερά στην Ανδρέου Δημητρίου, προς την έξοδο της πόλης ή να συνεχίσει ευθεία προς το Στρατιωτικό Πρατήριο, του «κόβονται» τα «ήπατα», γιατί δεν έχει ορατότητα και ο κίνδυνος σύγκρουσης με τα αυτοκίνητα που κινούνται επί της Ανδρέου Δημητρίου παραμονεύει σε κάθε προσπάθεια του.
Τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στην αριστερή πλευρά του δρόμου, επί της Ανδρέου Δημητρίου περιορίζουν στο ελάχιστο την ορατότητα.
Αν τελικά γράψουμε ότι η Δημοτική Αστυνομία κινείται μόνο στο κέντρο ο Υπεύθυνος Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντινίδης θα λέει ότι τα βάλαμε με την Δημοτική Αστυνομία και ότι ευθύνη έχει και η Τροχαία.
Αν πάλι γράψουμε για την Τροχαία, θα μας πει ο Διοικητής της ο κ. Ρίζος ότι… «Κυνηγάμε τις τροχαίες παραβάσεις εκτός πόλης και την ευθύνη έχει η Δημοτική αρχή μέσω της Δημοτικής της Αστυνομίας».
Τελικά κ. Νομάρχα και κύριε Δήμαρχε υπάρχει πολιτική βούληση να γίνει κάτι σε όλες τις επικίνδυνες διασταυρώσεις της πόλης μας και του Νομού μας;
Και για να μην λέτε ότι σας βγάζουμε στην «σέντρα» με το παραμικρό, θα σας μεταφέρουμε την πρόταση των συμπολιτών μας, οι οποίοι αυτοί είναι στην τελική που παίζουν την ζωή τους κορόνα γράμματα κάθε φορά που επιχειρούν να περάσουν την επικίνδυνη διασταύρωση.
Απαγορέψτε την στάθμευση μερικά μέτρα μακρύτερα από τις επικίνδυνες διασταυρώσεις, ρίξτε και κανένα πρόστιμο, άλλωστε δεν είμαστε σε προεκλογική περίοδο…ή μήπως είμαστε;

Το περασμένο καλοκαίρι, όταν έγινε η επίσκεψη του πρώην Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κοντού ο οποίος συνοδευόταν από τον Υφυπουργό του κ. Κιλτίδη, στον Δήμο Σταυρούπολης, μου είχε έρθει μία πληροφορία μέσα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ότι ο επόμενος Υπουργός θα είναι ο κ. Κιλτίδης. Όταν το συζήτησα με ορισμένους συναδέλφους στην Ξάνθη με κοίταζαν όλοι σαν να κατέβηκα από τον…Άρη.
Χθες το βράδυ παρακολουθώντας τα Δελτία ειδήσεων των Αθηνών, είδα τον Υφυπουργό κ. Κιλτίδη, ο οποίος έκανε προσπάθεια μέσω της τηλεόρασης, αν και δεν είναι αρμοδιότητά του, να εξηγήσει στους αγρότες πόσο ευεργετικά είναι τα μέτρα στήριξης τους από την Κυβέρνηση.
Ακριβώς το ίδιο μου είχε πει τότε, στην επίσκεψη της Σταυρούπολης, όταν τον ρώτησα για τις αποζημιώσεις των αγροτών. «Δεν είναι αρμοδιότητά μου αλλά θα σας απαντήσω».
Πήρα και πάλι την πηγή μου στο τηλέφωνο και ρώτησα, τελικά ο κ. Κιλτίδης θα γίνει Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης;
Μου απάντησε ναι. Θα γίνει.

Μήπως τελικά το «φάγωμα» του κ. Κοντού ξεκίνησε πολύ πριν σκάσει η βόμβα με το Βατοπαίδι;

Το «καφέ Άρωμα» επί της 28 ης Οκτωβρίου έγινε στέκι για πολιτικούς, οικονομικούς παράγοντες, δημοσιογράφους και φυσικά, φίλων και γνωστών όλων αυτών.

Έπεσε από τα σύννεφα ο Γιάννης Ράπτης όταν έμαθε από την Xanthi News ότι ένα μεγάλο «κλάρκ» έχει δυνατότητες να πετάξει χωρίς φτερά.

Ή μήπως κάποιοι «επιστήμονες» μέσα από την ΣΕΒΑΘ του βάλανε φτερά;

Σχετικά Άρθρα