fbpx
Γενική

Βασικές παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής Μύκης


Σήμερα στον 21ο αιώνα τι έχουμε;

Γράφει ο Ιμπραχήμ Χασάν – κάτοικος Κενταύρου
Προσωπικά είμαι από τη φύση μου αισιόδοξο άτομο. Όμως η πίκρα, όχι μόνο η δική μου, ξεχειλίζει στο δήμο μας (δήμος Μύκης). Δεν θα πω μόνο για το χωριό μου. Πρώτη φορά βλέπω το χωριό μου αλλά και τα άλλα χωριά σε αυτή την κατάσταση …δεν λειτουργεί τίποτα σωστά.
Βάση νόμου πριν τρεις ημέρες πρέπει να έρχεται η πρόσκληση και οι εισηγήσεις για το δημοτικό συμβούλιο, σήμερα τελευταία μέρα έρχονται. Και οι συνεδριάσεις για κανονιστικές διατάξεις ψηφίζονται από στην επιτροπή ποιότητας ζωής και το δημοτικό συμβούλιο το έχει θέμα την επόμενη. Ποιος άκουσε τους κατοίκους , τους επιχειρηματίες; Ποιος σε ποιον χάρισε χρόνο να ερευνήσει, ψάξει και να τα συζητήσει τα θέματα με τους ψηφοφόρους του; Κανένας μα κανένας …
Όσο αφορά τα μηχανήματα του δήμου μας, υπολειτουργούν ή δεν έχουν χειριστές.
Το προσωπικό σκορπίστηκε δεξιά αριστερά με εντολή δημάρχου χωρίς να υπάρχει εγκεκριμένος οργανισμός του δήμου, με αποτέλεσμα να μη δουλεύει ουσιαστικά τίποτα.
Τα χωριά μας, πχ. το χωριό Κένταυρος, δεν έχει να σωστή ύδρευση οι κάτοικοι δεν μπορούν να κάνουν μπάνιο, αφήστε την γενική καθαριότητα του σπιτιού, αποθήκες , δρόμων κλπ…. Με παγούρια κουβαλάνε από 2-3 βρύσες της περιοχής για να πιούνε νερό! Στο 21ο αιώνα της Ευρώπης και Ελλάδος…αυτά μας προσφέρει ο Δήμος Μύκης .. .
Εσείς κα. Γιουλμπεγιάζ Καράχασαν και κ. Ιρφάν Ουζούν είστε υπεύθυνοι για τα σχολεία μας,!! Στο δημοτικό Σχολείο Κενταύρου τα παιδιά μας με τι θα πλένουνε τα χέρια τους; Οι δάσκαλοι πως με τι θα γίνουνε παράδειγμα καθαριότητας;
Ο τσοπάνος που έρχεται από το χωράφι, από το στάβλο το βράδυ δεν έχει νερό να πλυθεί το γνωρίζετε; Ενδιαφερθήκατε καθόλου; Ή μήπως αυτοί δεν πρέπει να πλένονται; Αυτοί όμως σας βγάλανε και φέρανε στην εξουσία μην το ξεχνάτε αυτό.
Εσείς κ. Δήμαρχε Τσουκάλ Μουσταφά και Αντιδήμαρχε Γιουλμπεγιάζ Καραχασάν που μένετε στην Ξάνθη, δεν γνωρίζετε και μάλλον δεν καταλαβαίνετε τον πόνο του Κενταυριώτη!!! Μην ξεχνάτε πως βγήκατε την δεύτερη Κυριακή χάρη του Κενταύρου βγήκατε και δεν το έχετε εκτίμηση καθόλου αυτό.
*Το βιολογικό Κενταύρου κινδυνεύει να χαθεί και τα λεφτά που είναι έτοιμα θα εξατμιστούν…. Εσείς τι κάνετε; Τι περιμένετε ; Ξυπνήστε επιτέλους!! Πάει ένας χρόνος χαμένος με άσκοπες ενέργειες και συζητήσεις που δεν αρμόζουν στο σήμερα και που είναι εκτός τόπου και εκτός χρόνου. Εσείς τουλάχιστον στην Ξάνθη έχετε νερό να πλύνετε το πρόσωπο σας και πρέπει να κοιτάξτε λίγο δεξιά αριστερά σας …

Σχετικά Άρθρα