fbpx
Γενική

Η θέση του Μυλωνά για την διαδοχή του Ανδρικόπουλου

Μετά και από την 2 η συγκέντρωση που έγινε στο Ελλισώ με σκοπό να εκλέξει τον νέο επικεφαλής του συνδυασμού οι υποψηφιότητες ήταν τρεις. Βλέποντας όμως ότι η κατάσταση αυτή οδηγούσε σε διάσπαση προτίμησα να αποχωρήσω έχοντας τη ελπίδα ότι θα ακολούθησε το παράδειγμα μου και ένας εκ των δυο που είχαν απομείνει.
Ήμουν ο πρώτος που φώναξα και επαναλάμβανα συνεχώς ότι το Επιμελητήριο χρειάζεται νέο αίμα, φρέσκες ιδέες και πολύ δουλειά.
Δεν έβαλα ποτέ σαν προτεραιότητα έναν από τους νέους αυτούς ο επικεφαλής λεγόταν Μυλωνάς ή Κάλφας αφήνοντας στην άκρη εγωισμούς και φιλοδοξίες.
Δυστυχώς στα τελευταία δημοσιεύματα του τύπου βλέπω τον συνδυασμό που έφερε στις προηγούμενες εκλογές ποσοστό 82% να κινδυνεύει να διασπαστεί. Θέλω να πω στους συναδέλφους να αφήσουν στην άκρη οποιουσδήποτε προσωπικούς λόγους και βλέποντας μόνο το κοινό συμφέρον και τις σημερινές δυσβάστακτες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι ας αποχωρήσει ένας εκ των δυο διαφορετικά ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Για άλλη μια φορά θέλω να τονίσω ότι τα προβλήματα στην αγορά δεν έχουν ούτε χρώμα ούτε κόμμα.
Μεγάλος είναι ο προβληματισμός μου ως αναφορά τις επόμενες κινήσεις μου καθώς και η ανησυχία μου αλλά και άλλων της ομάδας μας για το τι θα ακολουθήσει.

Σχετικά Άρθρα