fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες


ΜΑΧΗΤΗΣ
Λύθηκε το «μυστήριο» τελικά, μετά την «μυστική» συνάντηση που είχαν στην γνωστή «Αγριανή» των αυθαιρέτων, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Σγουρίδης, ο Υποψήφιος Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Σωτήρης Τσιακίρογλου και ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Απόστολος Αγκόρτζας…
Πληροφορίες λένε ότι ενώ στην πρώτη συνάντηση που είχε με τους Στέλιο Μωραϊτη και Σπύρο Κάλφα ο Α. Αγκόρτζας κι έδειξε διαλακτικός και ενωτικός σε μια ενωτική πρόταση, στη συνέχεια ο ίδιος έκανε στροφή… 180 μοιρών, αλλάζοντας ρότα.
Κύκλοι προσκείμενοι στη Νέα Δημοκρατία θεωρούν πλέον μετά την στροφή 180 μοιρών του Απόστολου Αγκόρτζα να στραφεί κατά του ψηφοδελτίου της Ν.Δ πως πρόκειται για….τέχνασμα του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης και κυρίως της πλευράς Παναγιώτη Σγουρίδη – Σωτήρη Τσιακίρογλου προκειμένου να διασπάσουν το συνδυασμό Μωραϊτη – Νέας Δημοκρατίας.
«Βαλτός» από Σγουρίδη – Τσιακίρογλου και το… παλιό ΠΑΣΟΚ είναι ο κύριος Απόστολος Αγκόρτζας έλεγαν χθες τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με έμφαση, τονίζοντας χαρακτηριστικά τα παρακάτω:
«Όπως έγιναν τα πράγματα καλύτερα να κατέβει ο Αγκόρτζας με τον Τσιακίρογλου και να γνωρίζουμε ποιους αντιπάλους έχουμε, παρά να «παίζει» κρυφτούλι με το κόμμα και να μην απαντάει στα τηλέφωνα…

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Αίσθηση προκάλεσε χθες το πρωτοσέλιδο της «Α» και σχολιάστηκε έντονα από όλους, για τις μηνύσεις που πρέπει να κατατεθούν κατά του Διοικητή της ΑΤΕbank κ.Πανταλάκη, υπεύθυνου-υπαίτιου της τελείας απαξίωσης που διέρχεται στις μέρες μας η ΣΕΚΑΠ κινδυνεύοντας ορατά πλέον να μείνει εκτός ελληνικής αγοράς και να «ξεπουληθεί» έναντι πινακίου φακής στους υποψήφιους αγοραστές, στη πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της…
-Τι κάνει για το συγκεκριμένο θέμα ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανταγωνιστικότητας κύριος Σωκράτης Ξανθιώτης; Απολύτως τίποτα! Τι κάνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάντατζη Τσετίν; Το ίδιο ακριβώς…ΤΙΠΟΤΑ! Τι κάνει η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης; Σιγήν ιχθύος….
Και ο μόνος που απόμεινε και «παλεύει» όσο μπορεί να «συγκινηθούν» Βενιζέλος και ATEbank είναι ο βουλευτής Ξάνθης Αλέκος Κοντός. Όλοι οι άλλοι άφαντοι….
«Α»

ΕΜΠΡΟΣ
Σε «παρεξήγηση» με την αστυνομία και στην ένταση των στιγμών αποδίδουν τα επεισόδια της παρέλασης οι συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ, Δημοτικών Υπαλλήλων και ΕΛΜΕ, ξεκαθαρίζοντας ότι ουδεμία σχέση έχουν με «προσχεδιασμένη ενέργεια». Σ’ ότι αφορά τη συμπεριφορά των μαθητών του 1ου – 3ου και 4ου λυκείου που αποσχίστηκαν από την παρέλαση και μπήκαν στις τάξεις τους την αποδίδουν σε μια αυθόρμητη κίνησή τους που όμως έχει σχέση με όλα αυτά που βιώνουν στα σπίτια τους και αποτελεί μια συνειδητή πράξη αντίδρασης και διαμαρτυρίας.

ΑΓΩΝΑΣ
Και νέα επιστολή προς τον υπουργό οικονομικών κ. Βενιζέλο έστειλε ο βουλευτής Ξάνθης κ. Κοντός, ζητώντας το ενδιαφέρον που απαιτείται για τη διάσωση της εταιρείας. Αθήνα, 1 Νοεμβρίου 2011 Προς: Τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο Κύριε Υπουργέ, Με επιστολή μου στις 13/10/2011 σας επεσήμανα τον κίνδυνο για την πορεία ιδιωτικοποίησης της ΣΕΚΑΠ Α.Ε, που βρίσκεται σε εξέλιξη σε μία κρίσιμη χρονική συγκυρία για τη χώρα.

Σχετικά Άρθρα