Γενική

Λάσπη

Κακά τα ψέματα φίλε Ξανθιώτη. Όλοι περιμέναμε και είχαμε μια ελπίδα! Να τα βρουν τα κόμματα για να κάνουν κυβέρνηση! Οι ελπίδες όλων όμως διαψεύστηκαν. Δεν ξέρουμε πώς σκέφθηκε το κάθε κόμμα και πώς σκέφθηκαν όλοι μαζί! Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Για ένα μήνα θα έχουμε υπηρεσιακή κυβέρνηση! Θα μου πείτε και τότε που είχαμε εκλεγμένη πόσο καλύτερη ήταν η καθημερινότητά μας; Ζήσαμε και τις αυτοδυναμίες, ζήσαμε και τις κυβερνήσεις ειδικού σκοπού αλλά απόφαση για αλλαγές εκ θεμελίων δεν είδαμε. Και τώρα πάλι, κυριαρχεί στις καρδιές μας ο αόριστος φόβος. Αυτός ο φόβος που δεν φιλτράρεται από τη λογική και δεν υπάρχει ελπίδα για να τον αναιρέσει.
Από δω και πέρα και μέχρι να δούμε στην πράξη αυτά που θα μας συμβούν δεν ξέρουμε τι είναι αυτό το συγκεκριμένο που φοβόμαστε. Ο κόσμος πάντως, οι συμπολίτες μας είναι εδώ και μέρες στα γκισέ των τραπεζών και τσούκου, τσούκου παίρνουν τα χρήματά τους στο σπίτι.
Τα αποσύρουν από τις τράπεζες γιατί φοβούνται μην περάσουμε στην δραχμή και ευτελιστούν εντελώς οι καταθέσεις τους. Άσε και τον φόρο που θέλει να επιβάλει ο Συριζα στις καταθέσεις πάνω από 20 χιλιάρικα. Βάλ τα κάτω από το μαξιλάρι και έχει ο θεός…

Σχετικά Άρθρα