fbpx
Γενική

…ταραΝΑΚΟΥνήματα

* Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι μου!
* Πώς είμαστε σήμερα; Τα καλοκαίρια μας μικρά και ατελείωτοι οι χειμώνες.
* Απόψε είναι και τα δύο φεγγάρια. Το κανονικό και ο πλανήτης Άρης.
* Τι σχέδια έχουμε; Εάν είναι καθαρός ο ουρανός σχεδιάστε κάτι καλό και μην αφήσετε να περάσει στο ντούκου μια τέτοια βραδιά.
* Ξέρετε εσείς. Ρομαντζάδα, αγαπούλες, γούτσου γούτσου και ζουζουνιές.
* Αυτά για τις γυναίκες. Για τους άντρες ισχύουν άλλα.
* Όπως είπε και μια φίλη μου όταν βλέπαμε το φεγγάρι να καθρεφτίζεται στη θάλασσα και μια άλλη φίλη μας, είπε: «Αχ τώρα να ήμουν με έναν αγκαλιά» την γείωσε απότομα λέγοντας την: «Τον άντρα και σε κατσάβραχα να τον πας σε ένα πράγμα θα έχει το μυαλό του». Κοινώς στα μέλια όλοι θέλουν να δείξουν μια καλή πρόθεση αλλά μετά βγαίνει ο γίγαντας που έχουν μέσα τους…
* Απόψε είναι και η συναυλία της Άννας Βίσση στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Πόλης. Απάντησε στις 5 από τις 10 ερωτήσεις μας. Αλλά δεν πειράζει. Μας αρκεί που απάντησε στις μισές τουλάχιστον.
* Άλλωστε οι άλλες 5 ήταν και λίγο δυσκολούτσικες. Γιατί πολύ απλά μας αρέσουν τα δύσκολα. Και γι αυτό άλλωστε δημοσιογραφούμε τόσα χρόνια.
* Δεν θα αποκαλύψω σε ποιες δεν απάντησε. Όχι. Δεν θα μπω στον πειρασμό γιατί πολύ απλά μπορεί να μην είχε τον απαραίτητο χρόνο. Άλλωστε είναι η Ελληνίδα απόλυτη σταρ.
* Αν και δεν έχω εισιτήριο να πάω να την δω θα κρατήσω χαμηλούς τους τόνους. Θα καθίσω στη βεράντα του σπιτιού μου που είναι δίπλα στο γήπεδο και θα την ακούσω.
* Κύριε Φανουράκη δεν προβλέψατε για εμάς τους δημοσιογράφους ένα εισιτήριο. Μόνο όταν γίνουμε εκδότες, ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών σταθμών και καναλάρχες θα μας υπολογίζετε;
* Τέλεια η πολιτική σας.
* Το θέμα των πυρκαγιών το ανάλωσα χθες. Έβγαλα το άχτι μου αλλά από ότι βλέπω στο ίδιο βαρετό έργο θεατές είμαστε. Ο Πύρρος Δήμας έγραψε στο facebook ότι συμβαίνουν αυτά στη χώρα μας γιατί είμαστε ιδιώτες και όχι πολίτες.
* Δηλαδή idiots. Δικό μου σχόλιο.
* Όσο έχουμε την λογική των παρτάκηδων, των ωχαδελφιστών, της λογικής «ας είναι μακριά από τον κ… μας και όπου θέλει ας είναι» θα είμαστε πρωταγωνιστές τραγωδιών.
* Όταν λειτουργήσουμε ομαδικά και ο ένας προσφέρει βοήθεια στον άλλο και είμαστε «ένας για όλους και όλοι για έναν» τότε θα πάμε μπροστά σαν κοινωνία. Μέχρι τότε θα καιγόμαστε ζωντανοί.
* Την τύχη μας την κάνουμε μόνοι μας. Μας αξίζει αυτή η χώρα, αυτή η ζωή και να μην τα ρίχνουμε στους άλλους.
* Γιατί όταν οι ευθύνες επιρρίπτονται γενικά κανείς δεν τις επωμίζεται.
* Και αυτό κάνουμε. Δεν λέμε ευθύνεται αυτός, εκείνος, αλλά αυτοί, εκείνοι.
* Όποιος τιμά τα παντελόνια του και δεν τα φοράει γιατί κρυώνει να βγει επωνύμως και να πει ποιος φταίει, να αναλάβει τις ευθύνες του, να μας αδειάζει ένας ένας την γωνιά.
* Και εμείς ας στείλουμε στα σπίτια τους όσους δεν προσφέρουν έργο στον τόπο. Όχι να ξεροσταλιάζουμε στα γραφεία τους για να γίνεται η δουλειά μας.
* Να μάθουμε να βασιζόμαστε στα μπράτσα μας. Η δύναμη είμαστε ΕΜΕΙΣ. Πάρτε το χαμπάρι.
* Δεν έχουμε ανάγκη κανέναν από δαύτους. Αυτοί σίγουρα μας έχουν.
* Αλλά να λειτουργούμε συνολικά.
* Σας φιλώ.

Σχετικά Άρθρα