fbpx
Γενική

Η ΑΓΑΠΗ τους περισσεύει!

Ευχαριστήριο Εθελοντών Αιμοδοτών για το χορό

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» ευχαριστεί όλους τους αιμοδότες και φίλους μας που συνδιασκέδασαν το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στον 11 ο Ετήσιο Χορό των Εθελοντών Αιμοδοτών. Ευχαριστούμε επίσης και όσους δεν προσήλθαν αλλά αγόρασαν απλώς προσκλήσεις για να ενισχύσουν οικονομικά με αυτό τον τρόπο το σύλλογο. Μας ικανοποιεί για ακόμη μια φορά η αγάπη και η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο έργο ζωής που επιτελούμε. Τις ευχαριστίες μας επίσης:
Στους χορηγούς της φετινής εκδήλωσης και ειδικά στο Συνεταιρισμό Θερμουδραυλικών Ξάνθης ΣΥΝ- ΠΕ ΥΔΡΩ.
Στους επισήμους που παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και τους αιμοδότες μας όπως ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μιχάλης Στυλιανίδης, ο Β Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών κ. Αλέξανδρος Τσελεπής, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας- Καβάλας- Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Αμοιρίδης, η Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου. κ. Χρυσούλα Δημούδη, ο αντινομάρχης και αιμοδότης μας κ. Ανέστης Καραπαπάζογλου, οι νομαρχιακοί σύμβουλοι κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος αιμοδότης , κ. Ευτέρπη Στάντσιου, κ. Παναγιώτης Ταρενίδης και κ. Δημήτριος Πετρίδης ιατρός και αιμοδότης, οι αντιδήμαρχοι κ.Χρήστος Φεταχίδης του Δήμου Τοπείρου και κ.Αθανάσιος Γεωργακάκης του Δήμου Αβδήρων, οι εκπρόσωποι των βουλευτών Ξάνθης κ. Σωκράτη Ξυνίδη και κ. Αλέξανδρου Κοντού, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολιτεύσεως του Δήμου Ξάνθης και πολλοί από τους δημοτικούς συμβούλους του κ. Χρίστος Πούλιος, ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ.του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης κ. Ιωάννης Αλεξιάδης, ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Κολυμβητικού Ομίλου «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ» κ. Γεώργιος Κόκκινος, ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στα Πλαστικά Θράκης ΑΕ κ. Θεόφιλος Σιδηρόπουλος, ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρουπόλεως κ. Αναστάσιος Κοντακίδης, ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) Ξάνθης.
Τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. του Νομού μας, δημοσιογράφους και εκδότες που πάντα καλύπτουν τις εκδηλώσεις και δράσεις μας.
Το κοσμηματοπωλείο της κ. Ελένης Δημητριάδου στην Τσιμισκή 22 στην Ξάνθη, για την προσφορά των ασημένιων αναμνηστικών στους τυχερούς της βασιλόπιτας.
Το μουσικό συγκρότημα «Ταξιδιώτες της Παράδοσης» που αποτελείται από εθελοντές αιμοδότες και προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους:
Άγγελος Ξανθόπουλος στο ούτι, τζουράς και τραγούδι, Νάκης Ξανθόπουλος στα κρουστά, ο Βασίλης Παπαμιχαήλ στο κλαρίνο, ο Γιώργος Παπαθεοδώρου στο λαούτο και στο τραγούδι και ο Μάκης Αβραμίδης στην κιθάρα και στο τραγούδι.

Σχετικά Άρθρα