fbpx
Γενική

«Δίνω εύκολα τα πάντα»

Ο Γιώργος Γιασεμής στην XanthiNews

Ο Γιώργος Γιασεμής είναι ο πιο αγαπητός λαϊκός ερμηνευτής αυτήν την περίοδο στην νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης, μέσα από την δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά με τον γενικό τίτλο «Για σένα να πεθάνω», έρχεται να προκαλέσει αίσθηση με τα τραγούδια του και φιλοδοξεί να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς ερμηνευτές της Ελλάδος. Στον νέο του δίσκο θα βρούμε 14 νέες δημιουργίες συν μια διασκευή στο «Ακόμα σ Αγαπάω», που αγαπήθηκε απ το κοινό της Θεσσαλονίκης μέσα από τις νυχτερινές του εμφανίσεις.
XanthiNews: Σε συναντάμε σε ένα πετυχημένη μουσικό σχήμα στη Θεσσαλονίκη. Τα τραγούδια σου «Για σένα θα πεθάνω» και «Όμορφη» είναι δημοφιλή στα ραδιόφωνα. Είναι ιδανική περίοδος για σένα;
Γιώργος Γιασεμής: Γενικά αισθάνομαι πολύ καλά τα τελευταία χρόνια που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη και εννοείται ότι έχουν συμβάλει και τα τραγούδια που ακούστηκαν!!!
ΧΝ: Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει την διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη;
Γ.Γ.: Θα έλεγα κάθε πέρυσι και καλύτερα για όλους. Έτσι και στο δικό μας χώρο…Παρόλα αυτά η Θεσσαλονίκη ακόμα διασκεδάζει !! Και ξέρει να περνάει καλά!
ΧΝ: Γιατί επέλεξες να είσαι στη Θεσσαλονίκη και όχι στην Αθήνα στη στιγμή απογείωσης της καριέρας σου;
Γ.Γ.: Κάνουμε αυτό που θέλουμε και αυτό που μας αρέσει και όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι και που επιβάλουν!!!
ΧΝ: Έχεις συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες. Έχεις ξεχωρίσει κάποια συνεργασία;
Γ.Γ.: Με τον Βασίλη Καρρά, την Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Γονίδη.
ΧΝ: Ποια είναι τα όνειρα σου;
Γ.Γ.: Να είμαι καλά και να κάνω το κόσμο να διασκεδάζει
ΧΝ: Η προσωπική σου ζωή είναι σε δεύτερη μοίρα;
Γ.Γ.: Είναι όντως σε δεύτερη μοίρα αλλά αυτό είναι επιλογή μας. Όταν κάνεις μια τέτοια δουλειά η ζωή σου έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
ΧΝ: Ποια είναι τα χόμπυ σου;
Γ.Γ.: Δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο μου αρέσει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και ότι έχει σχέση με τη θάλασσα.
ΧΝ: Για να παίξω λίγο με τους στίχους των τραγουδιών σου: Για ποιο πράγματα θα θυσιαζόσουν και αν υπάρχει γυναίκα όμορφη και έξυπνη και εάν την έχεις βρει.
Γ.Γ.: Γενικά είμαι άνθρωπος που δίνει εύκολα τα πάντα ….είναι εύκολο να βρεις γυναίκα όμορφη κι έξυπνη ….Γυναίκα με τον όρο γυναίκα είναι δύσκολο!!!

-Το πρώτο single είναι, το ομότιτλο «Για σένα να πεθάνω», μια σύγχρονη ρούμπα με hip- hop και r n b διάθεση, που σίγουρα με την πρώτη ακρόαση κερδίζει τις εντυπώσεις. Το υπογράφουν δυο από τους πιο καταξιωμένους hit makers του ελληνικού πενταγράμμου, ο Χριστόδουλος Σιγανός και Valentino οι οποίοι έχουν και την διεύθυνση της παραγωγής του δίσκου.

Σχετικά Άρθρα