fbpx
Γενική

Τυχερή η μοναδική γυναίκα διαιτητής!

Κοπή πίτας του Συνδέσμου Διαιτητών Ξάνθης

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Σε γνωστή ταβέρνα της Ξάνθης έκοψε την πίτα του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ξάνθης την Παρασκευή το βράδυ στις 8. Παρόντες ήταν πολιτικοί, η διοίκηση του συνδέσμου και τα μέλη. Τυχερή της κοπής ήταν η μοναδική γυναίκα διαιτητής η κ. Ευτυχία Γλεήδου. Η βραδιά κύλησε ευχάριστα με συζήτηση και κουβέντα για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού μας.
Δηλώσεις στην «Xanthi News» έκανε ο πρόεδρος του συνδέσμου κ. Πασχάλης Λύρατζης: «Όπως και κάθε χρόνο έτσι και σήμερα κόψαμε την καθιερωμένη πίτα του Συνδέσμου Διαιτητών Ξάνθης. Παρόντες είναι όλοι, το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ., όλοι οι διαιτητές, και επίσημοι. Για τη νέα χρονιά θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά, υγεία σε όλους πάνω από όλα υγεία στους ποδοσφαιριστές, διαιτητές, αθλητές και στις οικογένειές τους. Και η νέα χρονιά πιστεύω πως θα πάει καλύτερα όσον αφορά στις διαιτησίες. Ο Σύλλογος μας απαρτίζεται από 75 μέλη τα οποία τα 50ειναι εν ενεργεία. Κάνουμε μια προσπάθεια να αυξήσουμε τα μέλη μας. Κάθε χρόνο κάνουμε την σχολή διαιτητών σε συνεργασία με την Ένωση. Ήδη έχουμε τις πρώτες 6 συμμετοχές. Όποιος θέλει πληροφορίες και ενδιαφέρεται ,μπορεί να έρθει στα γραφεία του συνδέσμου που βρίσκονται στο παλιό γήπεδο ΑΟΞ κάθε δευτέρα 7 με 9 το απόγευμα για να ενημερωθεί, να κάνει μια αίτηση, προϋπόθεση είναι να ένα έχει τελειώσει την τρίτη γυμνασίου και να περάσει με επιτυχία κάποιες αθλητικές δραστηριότητες».
Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Στυλιανίδης, ο αντινομάρχης κ. Γαλανόπουλος, εκπρόσωπος του Βουλευτή Ξάνθης κ. Ξυνίδη, ο ταμίας της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκης, πολλοί διαιτητές παλιά και νέα μέλη που συλλόγου.
Περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα 18.

Σχετικά Άρθρα