fbpx
Γενική

Μόνο οι Ξανθιώτες

Οι αυτοκτονικές τάσεις της ομάδας μας συνεχίζονται και η νέα ήττα από τη γειτονική Καβάλα δυσκόλεψε περισσότερο τη προσπάθεια της ομάδας μας να σώσει τη φετινή χρονιά.
Τα άσχημα αποτελέσματα το τελευταίου καιρού είχαν σαν αποτέλεσμα για ακόμα μία φορά την απομάκρυνση του Γιάννη Μαντζουράκη και την πρόσληψη του προπονητή «ειδικών αποστολών» Νίκου Κεχαγιά. Η αλλαγή προπονητή τη δεδομένη στιγμή φαίνεται να έχει σαν σκοπό περισσότερο την αλλαγή της ψυχολογίας και του κλίματος που επικρατεί στην ομάδα παρά η χάραξη αγωνιστικής στρατηγικής καθώς έχουν απομείνει μόνο 6 αγωνιστικές μέχρι το τέλος.
Ο Νίκος Κεχαγιάς μπαίνει στα δύσκολα με το καλημέρα καθώς στο πρώτο του φετινό παιχνίδι στο πάγκο της Ξάνθης θα αντιμετωπίσει την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος τον ΠΑΟΚ ο οποίος μετά από πολλά χρόνια κάνει πολύ καλή πορεία και διεκδικεί με αξιώσεις ακόμα και το πρωτάθλημα.
Μετά και τη προπόνηση της Πέμπτης οι Κωστούλας και Γκσπόυρνινγκ τέθηκαν στη διάθεση του Νίκου Κεχαγιά και κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν θέση στην ενδεκάδα του Σαββάτου.
Ο ΠΑΟΚ έρχεται για τη νίκη στα Πηγάδια και μετά το σήριαλ των εισιτηρίων θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του που πρόκειται να δημιουργήσουν μία πύρινη ατμόσφαιρα ελπίζοντας να μη δημιουργηθούν προβλήματα.
Επανήλθε ο Βιτόλο στην αποστολή για Ξάνθη
Ο Βίκτορ Βιτόλο, μετά από δυο συνεχόμενα παιχνίδια τιμωρίας, επανήλθε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον σημερινό αγώνα στην Ξάνθη. Ο Ισπανός χαφ θα είναι και το νέο πρόσωπο στην 11άδα, επανερχόμενος στο γνώριμο πόστο του στα αμυντικά χαφ, δίπλα στον Πάμπλο Γκαρσία, ενώ ο φορμαρισμένος Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, απ’ ότι φαίνεται θα προτιμηθεί για την κορυφή της επίθεσης από τον Εντίνιο, ύστερα και από το ωραίο γκολ της νίκης που πέτυχε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Φερνάντο Σάντος, στις προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα παρατάξει στη Ξάνθη τη γνωστή διάταξη 4-2-3-1, με τον Χαλκιά τερματοφύλακα, ακραία μπακ τους Σνάουτσνερ και Λίνο, στο κέντρο της άμυνας τον Κοντρέρας με τον Μαλεζά, στα αμυντικά χαφ το δίδυμο Γκαρσία και Βιτόλο, ενώ δεξιά στην μεσαία γραμμή θα αγωνισθεί ο Βιερίνια, αριστερά ο Σορλέν και ο Ίβιτς θα παίξει πίσω από τον προωθημένο Μουσλίμοβιτς.
Απόντες από το ματς θα είναι οι τραυματίες Φιλομένο και Σαβίνι που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και ο τιμωρημένος Αραμπατζής.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ, η οποία θα αναχωρήσει οδικώς στις 16.30 το απόγευμα της Παρασκευής (26/2) για την Ξάνθη, αποτελείται από τους: Χαλκιά, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Φωτάκη, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Κριστιάνο, Εντίνιο, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Λίνο, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιερίνια και Βιτόλο.
Ο αγώνας Ξάνθης-ΠΑΟΚ θα γίνει το Σάββατο στις 19:00 και θα μεταδοθεί απ ευθείας από τη ΝΕΤ. Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 24ης Αγωνιστικής έχει ως εξής:
Η 24 η αγωνιστική
Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΗΡΑΚΛΗΣ
16:45 ΣΚΑΪ
Α.Ε.Κ.- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
19:00 ΝOVA
SKODA ΞΑΝΘΗ- Π.Α.Ο.Κ.
19:00 ΝET
Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ- ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
14:30 ΝOVA
ΑΡΗΣ- ΛΑΡΙΣΑ
16:45 ΝOVA
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
16:45 ΝOVA
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
16:45 ΝET
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
19:00 ΝOVΑ

Σχετικά Άρθρα