Τελικά οι παροιμίες είναι σοφές. Αν δεν ξέρεις ρώτα, έλεγαν οι παλιοί. Έτσι την πάτησε και πολύ καλός μας φίλος που δεν ήξερε να ψήνει αρνάκι. Οπότε ο «μάστορας» της ψησταριάς, ανάμεσα στους μυριάδες άλλους, δημιούργησε. Έψησε τον οβελία με βάση οδηγίες που είχε διαβάσει στο internet και δεν εμπιστεύθηκε τις δικές μας οδηγίες. Τύλιξε λοιπόν το αρνί με αλουμινόχαρτο πριν το βάλει να γυρίσει στη φωτιά. Το τύλιξε εντελώς, ολόκληρο και το άφησε έτσι ως το τέλος. Ανακαλύπτοντας έναν νέο είδος φαγητού το «βραστό σούβλας». (Φυσικά στο τέλος αφού το αρνί δεν τρωγόταν… φάγανε μόνο το κοκορέτσι!).
Προηγούμενο άρθρο
Σταύρος Καρυπίδης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Έ.Ι.Η.Ε.Ε. Lead Digital Strategist - Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων (αδειούχος χειριστής ΣμηΕΑ UAS Pilot A & UAS Pilot B). Ceo & Founder της εταιρίας "Φυσικό Αέριο Ξάνθης".