fbpx
Γενική

Αποχαιρετιστήριος χορός του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης

Επιτυχημένη η φετινή χρονιά

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου
Το ραντεβού είχε καθοριστεί την Τετάρτη 16 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, στο Παλιό Ζυγό Ξάνθης εκεί τα μέλη του λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης έδωσαν τον αποχαιρετιστήριο χορό για την λήξη του «σχολικού» έτους 2009- 2010.
Στην εκδήλωση βρέθηκε όλο δυναμικό του λυκείου από τα τμήματα χορού, μουσικής, χορωδίας και θεάτρου. Επίσης παραβρέθηκαν και μέλη από τον νεοσύστατο Ξανθιώτικο σύλλογο «Θράκη», τον σύλλογο Μικρασιατών, τον σύλλογο «Πινελιές Ζωής» από την Νέα Καρυά Καβάλας, τα μέλη του Δ.Σ. του Λυκείου και η πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Ανδρέου.
Η πρόεδρος του Λυκείου κ. Πέπη Στάντσιου μίλησε στην εφημερίδα μας και τόνισε τα εξής: «Σήμερα διοργανώνουμε αποχαιρετιστήριο χορό για τα μέλη μας. Στόχο μας να αναδείξουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά και να προάγουμε τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας».
Η βραδιά κύλησε ευχάριστα με τους Ξανθιώτες οργανοπαίχτες Βαγγέλη Δωρόπουλο, Γιάννη Καναργιέλη, Γιάννη Κυριακίδη και Γιάννης Ζάρκο να παίζουν από όλα τα είδη της παραδοσιακής μουσικής και όλα τα μέλη να χορεύουν ασταμάτητα στην πίστα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σχετικά Άρθρα