fbpx
Γενική

Οι βουτυρομπεμπέδες στο…Ναυτικό!!!

Γράφει ο Νικόλαος Φωτιάδης

Όταν ο υιός Ζαγορίτης συνάντησε την Τζούλια

Σε τοπική εφημερίδα διάβασα στις 30 Ιουνίου σχόλιο «οι βουτυρομπεμπέδες» για τα παιδιά των Υπουργών- Βουλευτών όλων των Κυβερνήσεων (όλα τα γουρούνια έχουν γουρουνίσια μούρη, λέει ο λαός), που κατά…σύμπτωση υπηρετούν στο Ναυτικό.
Το σχόλιο αναφερόταν στον γιο του «σπουδαίου» δικού μας πρώην Γραμματέα Λευτέρη Ζαγορίτη που υπηρετούσε τη θητεία του ως Ναύτης σε…μάχιμη θέση στο Πολεμικό Μουσείο (τώρα έφαγε σουτ για Λήμνο μετά το επεισόδιο με την…παρθένα Αλεξανδράτου).
Θυμήθηκα κι άλλους…φερέλπιδες που κατά το παρελθόν υπηρέτησαν στο Ναυτικό (Ελληνικό Βασιλικό Ναυτικό λεγόταν παλιά) και…κυκλοφορούσαν στην Αθήνα. Ο δημοσιογράφος κ. Ευαγγελάτος, ο «κουρασμένος» πρωθυπουργός Κωστάκης Καραμανλής, ο κάτοχος «off shore» εταιρειών εξοχότατος κ. Βουλγαράκης και ένας Δήμαρχος της περιοχής μας!!
Και ο αείμνηστος χαρισματικός Ανδρέας Παπανδρέου υπηρέτησε στο Ναυτικό, στο Αμερικάνικο όμως ως Νοσοκόμος (ο γιος του Γιώργου υπηρέτησε στα τεθωρακισμένα).
Κρίμα που ο «ειλικρινής» πρώην Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Μεϊμαράκης είχε δώσει τον λόγο της…τιμής του ότι θα παύσουν πλέον να υπηρετούν στο Ναυτικό την θητεία τους κληρωτοί. Ουστ κομματόσκυλα!!

Σχετικά Άρθρα