fbpx
Γενική

Παπαδημητρίου: «Ευελπιστώ να μας βγουν οι αλλαγές»

Πρώτη προπόνηση της χρονιάς σε αισιόδοξο κλίμα

Αισιόδοξη ήταν για την σεζόν παίχτες και διοίκηση στην πρώτη ανοιχτή συνάντηση προχθές στο αθλητικό κέντρο στα πηγάδια με περίπου 200 φιλάθλους να παραβρίσκονται έξω από το βοηθητικό γήπεδο. Ο κόσμος περίμενε στο αθλητικό κέντρο από νωρίς με τύμπανα και συνθήματα για να δουν μετά από 2 μήνες τα είδωλα τους. Ο μεγαλύτερος εχθρός των παιχτών ήταν η ζέστη που είχε κατά την διάρκεια της προπόνησης. Στα Πηγάδια βρέθηκε και ο πρώην παίχτης και νυν Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Γιάννης Παπαδημητρίου ο οποίος δήλωσε: «Θέλω να ευχηθώ σε όλους μια καλή χρονιά και είμαι πολύ αισιόδοξος για τη νέα σεζόν. Πολλά έχουν αλλάξει στην ομάδα έχουμε ένα πλάνο που ευελπιστώ να μας βγει ώστε να μην έχουμε την κατάληξη της περσινής περιόδου».
Στην συνέχεια ο πρόεδρος της ομάδας Άρης Πιαλόγλου σε δηλώσεις του στα Μ.Μ.Ε ευχήθηκε η χρονιά που έρχεται να είναι επιτυχημένη ενώ στα ίδια μήκη κύματος ήταν οι δηλώσεις του Νίκου Κεχαγιά και του Θανάση Κωστούλα.
Να μην επαναλάβουν την περσινή κάκιστη χρονιά και να ανεβούν επίπεδο, έθεσε ως πρωταρχικό στόχο ο Νίκος Κεχαγιάς. Ο νεαρός τεχνικός στην «πρώτη» της Ξάνθης ανέβασε τον πήχη και τόνισε ότι τους περιμένει πολλή δουλειά, ώστε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα κερδίσει και πάλι τον σεβασμό των αντιπάλων.
Από τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές μίλησε ο Σπύρος Βρονταράς: «Στόχος μας είναι να ανεβάσουμε τον πήχη και να κάνουμε μία νέα αρχή. Χρειαζόμαστε πολύ δουλειά και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε».

Σχετικά Άρθρα