fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΕΜΠΡΟΣ
Εβδομάδα Παθών διαρκείας και χωρίς να προσδοκά …Ανάσταση προετοιμάζεται να περάσει ο εμπορικός κόσμος της Ξάνθης, εκτιμώντας τα μέχρι στιγμής δεδομένα της αγοραστικής κίνησης της πασχαλινής περιόδου. Ούτε γιορτές ούτε… σχόλες καταλαβαίνει πλέον η αγορά. Με το δώρο στον δημόσιο τομέα πετσοκομμένο, το διαθέσιμο εισόδημα ούτως ή άλλως περιορισμένο και την ψυχολογία των καταναλωτών στο ναδίρ, οι έμποροι της Ξάνθης κρατούν πολύ χαμηλά τον πήχη των προσδοκιών για το φετινό Πάσχα, ελπίζοντας σ’ ένα θαύμα!

ΑΓΩΝΑΣ
Με κεντρικά συνθήματα “Όλοι ίσοι, διαφορετικοί”, “Είμαι μέσα” τριακόσιοι μαθητές σχολείων της Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν το πρωί Πορεία Ζωής “χέρι με χέρι”, μια συμβολική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, αφιερωμένη στα άτομα με διανοητική αναπηρία. Η πορεία έγινε με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας των Special Olympics και συνδιοργανώθηκε από την Τοπική Οργανωτική Επιτροπή των Special Olympics Αθήνα 2011, την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, το Δήμο Αλεξανδρούπολης και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Έβρου.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Το θέμα πάντως είναι ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα μέχρι στιγμής για το συγκεκριμένο θέμα , ασχέτως αν ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κος Τσαρτσάρας μετά την επιστροφή του από την Αθήνα όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης και μας διαβεβαίωναν ότι δεν πρόκειται να κλείσει το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Σταυρούπολης…
-Εν τούτοις ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Παναγιωτίδης Γρηγόρης ο οποίος ανήκει και στον χώρο του ΠΑΣΟΚ δεν επείσθη σχετικώς και για τον λόγο αυτό έφερε το σχετικό θέμα εκτός ημερησίας διάταξης, ζητώντας από το Σώμα να λάβει επίσημη θέση. Ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο τελικά;

ΜΑΧΗΤΗΣ
Το κλίμα της συνεδρίασης πυροδοτήθηκε όταν τέθηκε προς έγκριση το 17ο της ημερήσιας διάταξης, που αφορούσε τον ορισμό μελών Προέδρου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Ξάνθης.
Πρόταση της συμπολίτευσης ήταν να παραμείνει Πρόεδρος στη ΔΕΥΑΞ ο Μανώλης Τσέπελης με Αντιπρόεδρο τον κ.Μπεκτές.
Πρόταση του Χρίστου Πούλιου ήταν να λάβει την Προεδρεία της επιχείρησης ο Δήμαρχος.

Σχετικά Άρθρα