Τελευταία ΝέαΤοπικά νέα

Μαζεύουμε καπάκια στην Ξάνθη και χαρίζουμε ελπίδα – Δράση προσφοράς από το Σωματείο ΑμεΑ Π.Ε. Ξάνθης

Μαζεύουμε καπάκια, χαρίζουμε χαμόγελα και ελπίδα» είναι το μήνυμα της δράσης που διοργανώνει το Σωματείο ΑμεΑ Π.Ε. Ξάνθης την Παρασκευή 5 Ιουνίου, από τις 09:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά σε μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης και προσφοράς.

Η συλλογή πλαστικών καπακιών θα πραγματοποιηθεί στην είσοδο του Δημοτικού Αμφιθεάτρου – Στέγη Πολιτισμού «Κωνσταντίνος Μπένης», με στόχο την ενίσχυση δράσεων για τα άτομα με αναπηρία, την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων και εξοπλισμού, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της ανακύκλωσης.

«Κάθε καπάκι μετράει» τονίζει το Σωματείο, απευθύνοντας κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους να γίνουν μέρος της προσπάθειας, προσφέροντας έμπρακτα στήριξη και ελπίδα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Σχετικά Άρθρα