ΜουσικήΤελευταία Νέα

Φεστιβάλ Ξάνθης «Πόλη Ονείρων»: Συναυλία κινηματογραφικής μουσικής από το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης

Το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης και ο Δήμος Ξάνθης προσκαλούν το κοινό σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ξάνθης «Πόλη Ονείρων Μουσικών Σχολείων».

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Απριλίου 2026 και ώρα 19:30, στην Πλατεία Δημοκρατίας (Κεντρική Πλατεία Ξάνθης), με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης να παρουσιάζει ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην κινηματογραφική μουσική.

Την ορχήστρα διευθύνει ο Άρης Τρακάκης, ενώ η εκδήλωση εντάσσεται στο ευρύτερο πολιτιστικό πρόγραμμα που αναδεικνύει τη δημιουργικότητα και το ταλέντο των μαθητών των Μουσικών Σχολείων.

Σε περίπτωση βροχής, η συναυλία θα μεταφερθεί στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης.

Την εκδήλωση συνυπογράφουν ο Δήμαρχος Ξάνθης Ευστράτιος Κοντός και ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης Χρήστος Βαρδικελδόγλου.

Σχετικά Άρθρα