Σοκ και βαθιά θλίψη προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης ο τραγικός θάνατος ενός 46χρονου άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του ύστερα από πτώση από τον τρίτο όροφο οικοδομής στην οδό Καπνεργατών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας φέρεται να βρισκόταν στο μπαλκόνι της κατοικίας του, πραγματοποιώντας κάποια εργασία ή επισκευή, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, βρέθηκε στο κενό. Η πτώση του αποδείχθηκε μοιραία, καθώς υπέστη θανάσιμα τραύματα.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό συμβάν.





