ΜουσικήΡοδόπηΤελευταία Νέα

Συναυλία στην Κομοτηνή: «Η Μουσική ενώνει – Εθνικές Σχολές Μουσικής Ελλάδας και Τουρκίας»

Ο Σύλλογος Μουσικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή συναυλία με έργα για φωνή και πιάνο, με τίτλο «Η Μουσική ενώνει: Εθνικές Σχολές Μουσικής Ελλάδας και Τουρκίας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου 2026 και ώρα 19:00, στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, υπό την αιγίδα του Halic University και του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης – Emerge Campus, με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού.

Στη συναυλία συμμετέχουν η σοπράνο Tuğsem Mutlu, ο τενόρος Δημοσθένης Φιστουρής, καθώς και οι Fatma Zeynep Eğilmez και Θανάσης Τρικούπης στο πιάνο, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που αναδεικνύει τη μουσική παράδοση και τη δημιουργική συνάντηση των δύο χωρών.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, ενώ απαιτείται κράτηση θέσεων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας: https://www.more.com/gr-el/tickets/music/i-mousiki-enonei/

Σχετικά Άρθρα