To “ΑΓΚΑΖΕ ΦΙΛΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ” μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων εδώ και τέσσερα χρόνια βρίσκεται κοντά στο Χωριό SOS στο Αρίστηνο του Δήμου Αλεξανδρούπολης .
Η δομή λειτουργεί με πέντε σπιτάκια που προσφέρει προστασία και φροντίδα σε 18 παιδιά από κακοποιητικές οικογένειες, παρέχοντας τους στήριξη μέχρι και την αποφοίτηση τους από το πανεπιστήμιο.
Στο ίδιο χωριό λειτουργεί επίσης Κέντρο Δομής Παιδιών με Αναπηρία, το οποίο προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα και υποστήριξη σε παιδιά με αναπηρία.
Η Αλεξανδρούπολη και ολόκληρη η Θράκη στέκονται δίπλα σε αυτές τις δομές με δωρεές και έμπρακτη βοήθεια. Η λειτουργία και η συντήρηση τους βασίζεται αποκλειστικά στη στήριξη καλών και ανιδιοτελών ανθρώπων.










