Η Ξάνθη ετοιμάζεται να υποδεχθεί το νέο έτος στην κεντρική πλατεία της πόλης, με τον Δήμο Ξάνθης να ανακοινώνει το εορταστικό πρόγραμμα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και να καλεί κατοίκους και επισκέπτες να συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, οι εορταστικές εκδηλώσεις για την υποδοχή του νέου έτους θα ξεκινήσουν στις 23:00 το βράδυ της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Η πόλη θα μπει σε γιορτινό ρυθμό με μουσική, χαμόγελα και εορταστική διάθεση, δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για την αλλαγή του χρόνου.
Όπως σημειώνεται στο πρόγραμμα του Δήμου Ξάνθης, «με θετική διάθεση και ένα ποτηράκι ζεστό κρασί, θα υποδεχθούμε το 2026. Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, ο δήμαρχος της πόλης θα ευχηθεί σε όλους για το νέο έτος, ενώ η αντίστροφη μέτρηση για την υποδοχή του θα πραγματοποιηθεί με ένα σόου πυροτεχνημάτων και μουσικής».
Τη γιορτινή βραδιά θα πλαισιώσει το συγκρότημα του Δημήτρη Ψαλτόπουλου, το οποίο έχει ετοιμάσει μια λαϊκή βραδιά με πλούσιο ρεπερτόριο, ιδανικό για τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία των συμπολιτών, σε μια ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας για το νέο έτος.





