Δύο ημεδαποί εντοπίστηκαν να κινούνται με κλεμμένο όχημα και πινακίδες στην Εθνική Οδό, στο ύψος του κόμβου Σουφλίου, και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:
Σύλληψη δύο ημεδαπών για αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας κατά περίπτωση
Συνελήφθησαν την 26-9-2025 το πρωί στην Εθνική Οδό, στο ύψος του κόμβου Σουφλίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, δύο ημεδαποί, διότι εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, για το οποίο όπως προέκυψε είχε δηλωθεί κλοπή την 26-8-2025.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το όχημα είχαν επίσης δηλωθεί ως κλεμμένες στις 14-9-2025 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και οι πινακίδες κυκλοφορίας, προκειμένου να αποδοθούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου.





