Το πρωί της 7ης Αυγούστου 2025, σε περιοχή της Ξάνθης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης συνέλαβαν έναν ημεδαπό, ο οποίος κατηγορείται ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, με τη χρήση κυνηγετικού όπλου, τραυμάτισε θανάσιμα έναν σκύλο σε οικισμό της περιοχής.
Κατά την έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και μία θήκη με 35 φυσίγγια. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης.
Το ίδιο βράδυ, σε οικισμό της Θάσου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, ο οποίος ασκούσε υπαίθριο πλανόδιο εμπόριο χωρίς την απαιτούμενη άδεια, διαθέτοντας προς πώληση 85 είδη παρεμπορίου (τσάντες, ζώνες, πορτοφόλια). Τα προϊόντα κατασχέθηκαν, ενώ στον δράστη επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.





